Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate și carismatice vedete de la noi. Aceasta este plină de surprize, dând dovadă de faptul că se poate mula ușor în baza diferitelor provocări la care a fost supusă de-a lugul anilor care au trecut. În plan profesional, aceasta a avut o carieră strălucită și a ajuns să intre foarte repede la inimile fanilor.

Reclamă

Cu toate acestea, nu se poate spune același lucru și despre viața ei personală. Andreea Marin a avut parte de un eșec în dragoste atunci când s-a despărțit de Ștefani Bănică. Dar iată că soarele a apărut și pe strada vedetei. În momntu de față, aceasta se bucură de prezența unui tânăr de 32 de ani cu care are o frumoasă relație de iubire. Se numește Adrian Brâncoveanu și este consulul României în Libia.

Reclamă

Mai mult, se pare că Adrian Brâncoveanu are o relație foarte specială și cu fata Andreei Marin, Violeta. Violeta este fiica Andreei și a lui Ștefan Bănică. Cu toate că nu mai e la prima tinerețe, Andreea Marin își mai dorește foarte mult să mai aducă pe lume un copil alături de actualul iubit. Se pare că vedeta este adepta nașterii pe cale naturală. Așa cum a adus-o pe lume și pe frumoasa Violeta, de altfel.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală.”, a mărturisit Andreea Marin în cadrul unui interviu. În trecut, Andreea Marin a adoptat la distanță o fetiță din Niger și un băiat din China, pe care îi sprijină financiar.

În privința carierei, Andreea Marin vrea doar să fie sănătoasă, pentru a-și putea duce la bun sfârșit toate planurile

„Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: „Îmi doresc doar să dorm!”, eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate”, a mai declarat vedeta.