Andreea Marin pare să aibă planuri mari pentru anul 2022. Vedeta își dorește să devină mămică pentru a doua oară. Chiar dacă are 47 de ani, „zâna surprizelor” nu și-a pierdut speranța și este sigură că anul acesta o să fie așa cum își dorește. Vedeta a făcut primele declarații despre o posibilă sarcină.

Andreea Marin și partenerul său de viață au planuri mari. Cei doi intenționează să devină părinți și speră ca anul 2022 să le îndeplinească dorința. Vedeta mai are o fiică din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr., Violeta, și spre ca în curând să aducă pe lume un frățior sau o surioară pentru aceasta.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Andreea Marin a vorbit despre o posibilă. Aceasta a declarat că își dorește un al doilea copil și face tot posibilul ca visul să i se îndeplinească, în ciuda vârstei.

„Bineînțeles că îmi doresc încă un copil! Să dea Dumnezeu! Mulți spun că am 47 de ani! Și ce dacă, fac tot ce pot eu să mă mențin tânără. Eu nu am o apropiere de numerologie, dar știu ca 2022 va fi anul meu. Am călcat cu această convingere în anul acesta.(…)Sunt născută pe 22 și simt asta prin toți porii. Nu știu cum, dar am călcat pe 1 ianuarie, în noul an, cu sentimentul asta. (…)

Treaba asta cu nunta o fi o prioritate pentru unii, dar eu mă gândesc mai mult să fie bine în trei, sau cine știe, că îmi doresc sa devin din nou mamă. Sunt multe femei care cred că sunt îndrăzneață, dar să dea Dumnezeu să mi se îndeplinească. Fac tot ce pot să mă mențin tânără, vreau ca la nunta fiicei mele să fiu o mama tânără. Fac sport, fac saună. Mi-am luat și un scaun de masaj”, a declarat Andreea Marin, ăn cadrul unei emisiuni de televiziune.

Andreea Marin a făcut anunțul cel mare! Vedeta își dorește încă un copil. „Și ce dacă am 47 de ani…”
Instagram

Andreea Marin a pierdut două sarcini

Andreea Marin mereu și-a dorit o familie numeroasă, însă a întâmpinat unele dificultăți. Înainte de nașterea Violetei, vedeta a pierdut alte două sarcini. Aceasta a trecut prin momente grele și a mărturisit că ajunsese să își piardă speranță, însă atunci a apărut fiica sa.

„Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.”, declarat Andreea Marin, în urmă cu ceva timp.