Andreea Mantea se numără printre cele mai apreciate și cele mai iubite vedete de la noi din țară. De-a lungul timpului a dat dovadă de faptul că este foarte apropiată de fanii ei și că întotdeauna va fi sinceră cu aceștia până la capăt. A avut mai multe greutăți de înfruntat de-a lungul timpului, însă acasta a știut de fiecare dată să treacă cu brio peste ceea ce viața i-a adus în cale.

Despre Andreea Mantea s-a spus zilele acestea că ar fi gravidă, iar vedeta a încercat să lămurească pe toată lumea în ceea ce privește acest subiect sensibil pentru ea. Unii au crezut că s-a îngrășat cu câteva kilograme, în timp ce alții ar fi putut băga mâna în foc pentru faptul că va fi mămică pentru a doua oară. Care este, de fapt, realitatea și ce a declarat frumoasa vedetă, în urmă cu doar câteva ore?

Andreea Mantea, sinceră cu fanii ei de pe social media

Imaginile pe care Andreea Mantea le-a postat pe rețelele sociale zilele acestea le-au atras imediat atenția internauților, care s-au grăbit să o felicite pentru faptul că va naște din nou. Bruneta s-a simțit datoare cu niște explicații și a povestit că nu este însărcinată, ci suferă de o afecțiune gravă care îi tot dă bătăi de cap. A primit zeci de mesaje și nu le-a putut răspunde fiecăruia în partea și de aceea a luat decizia să explice situația în fața tuturor.

Vedeta are o boală despre care îi este greu să discute, dar despre care a spus totuși că este o alergie, o boală autoimună care o face să arate așa. Mai mult de atât, ea a specificat faptul că nu a avut niciodată o siluetă de invidiat și că dacă ar rămâne însărcinată, nu ar putea ascunde o asemenea veste. I-ar plăcea enorm să rămână gravidă, dar crede că nu este încă momentul pentru a face un asemenea pas.

Andreea Mantea suferă de o boală grea! Declarațiile vedetei: „Nu sunt însărcinată și mi-e greu..."

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit. Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, le-a povestit ea fanilor de pe Instagram.