Andreea Mantea este pe buzele tuturor de cand s-a aflat ca nu v-a mai prezenta urmatorul sezon din Puterea Dragostei. Indragita de milioane de telespectatori, vedeta are totusi si un secret rusinos de care putin stiu. Bruneta nu vrea sa apara imagini cu ea in timp ce poarta costum de baie. Fanii s-au intrebat de ce prezentatoarea lor preferata nu profita de mare din Turcia, dar abia acum s-a aflat.

Reclamă

Andreea Mantea este o femeie extrem de frumoasa, care atrage privirile multor barbati. De cand s-a logodit, prezentatoarea este mult mai discreta in ceea ce priveste viata ei intima. Este mereu imbracata elegant si nu lasa loc privirilor indiscrete sa isi gaseasca drumul spre trupul ei. Asta in ciuda faptului ca, in trecut, Andreea a pozat intr-o revista pentru adulti. Asadar, nu este nimic din ce nu s-a mai vazut.

De ce nu apare Andreea Mantea in costum de baie

Andreea Mantea este posesoarea unui secret rusinos. Bruneta evita sa se pozeze in costum de baie, mai ales daca sta cu fata. Asta din cauza unui „defect” rusinos. Bruneta a ales sa isi faca o operatie in zona intima, in urma cu cativa ani, nemultumita de felul in care arata. Se pare ca rezultatul nu a incantat-o prea mult, asa ca Andreea evita pe cat posibil sa isi afiseze zona intima in bikini. Asadar, singurele poze recente de la mare, cu cea care va deveni fosta prezentatoare a Puterea Dragostei sunt doar cu spatele…

Reclamă

Chiar daca fanii au intrebat-o de-a lungul timpului de ce nu merge la plaja si de ce nu se fotografiaza pe malul marii, bruneta nu a vrut sa recunoasca adevarul. Intr-o discutie recenta, i-a raspuns unui fan ca, de fapt, colaceii ar fi de vina si ca s-ar fi ingrasat. Acum ca adevarul a iesit la iveala, Andreea Mantea nu mai are de ce sa se ascunda.