Andreea Mantea și-a îngrijorat fanii după ce a mărturisit că are probleme de sănătate.

Andreea Mantea nu traveresează cea mai bună perioadă din viața ei în aceste momente. Prezentatoarea TV se confruntă cu probleme de sănătate care se pare că o pun în dificultate, mai ales că temperaturile de afară sunt foarte ridicate în această perioadă. Le-a povestit admiratorilor ei din mediul online cu ce probleme se confruntă și speră că această perioadă va trece cât mai repede cu putință.

Andreea Mantea are o relație foarte apropiată cu fanii ei din mediul online, astfel că în fiecare zi îi pune la curent pe aceștia cu ce se întâmplă în viața ei. Fie că este vorba de ea sau de fiul ei, David, bruneta este mereu prezentă pe Instagram să le povestească diferite evenimente amuzante sau mai puțin amuzante din viața lor de zi cu zi. Acum, prezentatoarea TV se confruntă cu o nouă problemă de sănătate, așa că și-a pus fanii la curent cu noutățile din viața ei.

Andreea Mantea, noi probleme de sănătate în mijlocul verii

Cu toate că temperaturile din termometre sunt destul de ridicate, Andreea Mantea se încadrează în categoria persoanelor care răcesc vara, se pare. Nu a putut trece cu vederea acest aspect, așa că le-a împărtășit fanilor ei că a răcit, făcând haz de necaz, în propriul stil caracteristic. Din nefiricre, nu este vorba despre nimic grav, așa că admiratorii s-au linișit rapid.

Aflată în fața oglinzii, în timp ce se pregătea să intre în emisiunea pe care o prezintă, „Casa iubirii”, Andreea Mantea le-a mărturisit admiratorilor ei că, din pricina răcelii cu care se confruntă, are stări alternate de frig și de cald, fapt care nu este deloc pe placul ei.

Andreea Mantea se confruntă cu probleme de sănătate din nou! Prezentatoarea TV și-a îngrijorat fanii: „În mijlocul verii”

„Cine a răcit în mijlocul verii? Știți ce plăcut e să răcești vara? Este cel mai plăcut să răcești vara pentru că ba ți-e frig, ba ți-e cald, ba ți-e frig, ba ți-e cald, dar, uite, cana face totul, e pe stare cu noi aici”, a spus Andreea Mantea pe Instagram.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.