Momente tensionate în cadrul emisiunii moderate de Andreea Mantea, aceasta a răbufnit atunci când unul dintre concurenți a scos-o din minți. Vedeta îl acuză pe acesta că nu respectă regulile concursului, că nu își dorește sa facă un cuplu cu cineva, dorința sa fiind doar să rămână cât mai mult în emisiune.

Aceasta a hotărât sa îl trimită acasă pe Philip însă i-a acordat șansă de a discuta în privat cu Ligi, acesta refuzând propunerea vedetei.

Reclamă

„Arată-i acum! Ei, nu mie. Arată-i ei, eu nu vreau să văd, nu se uită nimeni. Nu-i de emisiune, că nu filmează nimeni. Poate camera aceea o să-ți filmeze telefonul, eu ți-am dat ocazia să nu se vadă nimic. De ce îi arăți după emisiune? Ce cauți aici? Eu nu te pedepsesc să știi. În cazul ăsta, te rog să pleci acasă. Zi-mi ce-i aici? Cum se numește emisiunea? Emisiunea nu se numește: fac în afară, nu se numește stau pe canapea, mie mi s-a pus pata pe tine.

De ce nu-i arăți în emisiune, unde te găsești tu cu Ligi să-i arăți? Vreți să nu vă mai lăsăm să stați împreună pe holuri? Cum se prinde fată cu băiat pe hol…cartonaș! Ești obligat să respecți un regulament. Închideți conexiunea, că nu vreau să-l mai văd. De ce îl ținem în casă? Philip, dacă ai puțin bun simț..te ridici, îți scoți lavaliera și ne luăm la revedere. Nu mă interesează dacă ai tu nervi. Părăsești emisiunea în acest moment”