Își iubește nespus profesia, dar abia acum a învățat să trăiască viața din plin

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Celebră pentru emisiunile matrimoniale, dar și pentru cele cu și despre nunți, bruneta a câștigat tot mai multă simpatie din partea telespectatorilor. Chiar dacă aparițiile sale sunt impecabile și este mereu cu zâmbetul pe buze, vedeta mărturisește că viața ei nu a fost roz precum a părut mereu. Mai mult de atât, după decepțiile sale în dragoste, Andreea Mantea nu mai este dispusă să ofere atenție oricui, ci se axează pe o singură persoană din viața sa. 

Vedeta a pierdut timp prețios până a-l avea pe David, fiul ei

De-a lungul carierei sale, focoasa brunetă a petrecut mult timp pe platourile de filmare, fiind departe de cei dragi. S-a dedicat întru totul meseriei și a fost întotdeauna la dispoziția telespectatorilor. Chiar dacă a obținut un succes răsunător pe plan profesional, pe plan sentimental lucrurile au stat complet diferit. Prezentatoarea TV a dezvăluit că toți prietenii ei și-au trăit viața, însă ea a trăit numai pentru alții și nu și-a acordat suficient timp pentru sufletul său.

„Am făcut un compromis care pe mine m-a durut. Am stat departe de prieteni, de familie, ei și-au trăi viața, eu nu. Eu am trăit pentru telespectatori. Am trăit pentru a-mi îndeplini și eu visul, dar la un moment dat trebuie să ne oprim.

Noroc că a apărut David în viața mea. Și m-am oprit și cumva, am început să trăiesc și pentru mine, pentru că până la el, nu o făceam”, a declarat Andreea Mantea, la „Detectorul de minciuni”.

@cuvinte.de.aur #andreeamantea #detectoruldeminciuni #thexclusive #kanaldromania #cuvintedeaur #vorbedeaur @andreeamanteaoficial ♬ sunet original – Cosmin Dumitrache Dumi.07

Cum s-a schimbat viața prezentatoarei după venirea pe lume a băiatului său

În pofida faptului că o vedem pe micile ecrane, bruneta a susținut că abia acum își trăiește viața așa cum și-ar fi dorit. David i-a transformat complet existența și în sfârșit se simte împlinită. Cu toate că a mai avut relații în trecut, vedeta a dezvăluit că singurul bărbat, respectiv băiat din viața ei care îi merită atenția este fiul său.

„De când a apărut David în viața mea, mie mi se pare minunată. Asta pentru că mi-am oferit timp cu adevărat cuiva. Mă bucur pentru că am făcut asta, pentru că este singurul băiat din viața mea care a meritat.

El o să merite tot timpul meu și absolut tot ceea ce am eu mai bun pe acest pământ. Dacă el mă va dezamăgi, o să îl iert la nesfârșit. Pot să sufăr până la sfârșitul vieții și dincolo”, a mai adăugat celebra prezentatoare TV.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii