Andreea Mantea este o vedetă asumată când vine vorba de viața ei, atât profesională, cât și personală. Vedeta nu se sfiește să recunoască prin ce trece sau ce probleme are de față cu toată lumea. Aceasta a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram unde se vede cine a petrecut Revelionul. 

Vedeta de la Kanal D, a postat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram și a spus cu cine petrecere trecerea dintre ani. Micuțul David a fost alături de mama sa la petrecere, dar iubitul Andreei, nu a apărut deloc în nicio fotografie publicată. Se presupune că moderatoarea TV a renunțat la relație, în condițiile în care a petrecut Revelionul cu fiul său.

Cei doi sunt foarte fericiți și extrem de eleganți. Sunt îmbrăcați asortat în culoarea negru, iar David poartă o camasă albă. Vedeta strălucește prin prisma cerceilor săi cu diamante, cât și a zâmbetului larg. Andreea le-a urat fanilor un an minunat.

„Serioși dar și zâmbăreți, vă urăm un 2022 minunat să aveți! La mulți ani, 2022!

Instagram

Andreea se bucură de o comunitate mare de fani

Reacțiile fanilor nu au întărziat să apară. Fotografia în care vedeta apare alături de băiețelul ei au primit peste 60.000 de aprecieri și o mulțime de comentarii. Aceștia i-au admirat pe amândoi și le-au trasmis urări pentru noul an.

„Sunteți minunați! Să aveți parte de un 2022 cu multe bucurii, sănătate, zâmbete zi de zi și împliniri! Vă pup!”, „La mulți ani fericiți cu sănătate și numai de bine alături de cei dragi!”, „Îți doresc urăride bine însoțite de îmbrățisări. Noul an să vă surprindă cu clipe frumoase alături de cei dragi! Să îți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie și multă sănătate!”

Andreea Mantea are o comunitate pe care se poate baza oricând. Fanii acesteia o susțin necondiționat, iar postările ei primesc zeci de mii de aprecieri și comentarii pozitive.