Andreea Mantea vrea să înceapă anul 2022 în forță, așa că a decis să scape de kilogramele în plus. Vedeta le-a mărturisit internauților că în ultimul an a crescut în greutate și a avenit timpul să facă ceva în această privință. Soluția cea mai simplă i-a oferit-o chiar David, fiul său, iar internauții s-au amuzat copios.

Andreea Mantea a stat de vorbă cu fanii din mediul online și le-a spus că situația este critică. Vedeta a mărturisit că în ultimul an s-a îngrășat 14 kilograme și a venit momentul să ia atitudine. Cel care a venit cu o soluție numai bună a fost chiar fiul acesteia, David.

Micuțul i-a dat mamei sale un sfat care a stârnit amuzamentul internauților. Andreea Mantea a promis că îl va asculta pe David și în curând va trece la dietă.

Andreea Mantea: E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an…

David: Păi, nu mai mânca.

Andreea Mantea: Pe bune? El este aici să îmi ridice moralul. Nici tu nu mai mânca! El vorbea…

Andreea Mantea pornește lupta cu kilogramele în plus! Ce sfaturi i-a dat David, fiul acesteia. „Nu mai mânca”
Instagram

Andreea Mantea, boală autoimună

Pe lângă micile pofte pe care și le-a satisfăcut, kilogramele în plus ale Andreei Mantea se leagă și de o boală de care prezentatoare tv suferă. În urmă cu ceva timp, Andreea Mantea a explicat că fluctuațiile de kilograme pe care le are sunt cauzate de o boală autoimună. Vedeta poate trece de la mărime S la mărime L în doar câteva ore și asta din cauza emoțiilor puternice.

„Mami suferă de o boală autoimună și, de fiecare dată când se supără, mami se umflă vreo 10 kilograme. Nu e reținere de apă. Dacă se liniștește, se dezumflă. La orice fel de emoție. Mă expun foarte mult, dar nu este problemă că am haine de la S la L. Plec îmbrăcată în ceva și se întâmplă pe parcursul zilei să mă dezumflu și trebuie să dau jos L-ul și pun S.

La mine nu a plecat de la o problemă, de la vreo supărare acută, a plecat de la niște alergii pe care nu știam că le am, pe care le-am dobândit în urma nașterii acestui pui”, a declarat Andreea Mantea, în cadrul unei emisiuni de televiziune.