Andreea Mantea a recunoscut că perioada copilăriei a fost caracterizată și de anumite lipsuri materiale.

Fără doar și poate, Andreea Mantea se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoarea Tv. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și arată impecabil, atunci când apare pe sticlă, vedeta recunoaște că nu a avut mereu o situație financiară, mai ales în copilărie. 

Andreea Mantea: Am purtat hainele surorii mele pentru a strânge bani”

Prezentatoarea Tv a mărturisit că a avut de împărțit cu sora sa hainele, căci în acea perioadă, lipsurile caracterizau stilul de viață. Andreea Mantea a povestit că le este recunoscătoare părinților săi pentru eforturile făcute, mai ales în acele vremuri când era greu ca familiile să se descurce cu doi copii.

Cât despre relația cu sora sa, Lavinia, tânăra nu adoră lumina reflectoarelor la fel ca prezentatoarea Tv. Ea nu își dorește să fie o persoană publică. Ba chiar, la un moment dat, i-a propus să lucreze alături de ea în televiziune. Se pare că Lavinia nici nu a vrut să audă de așa ceva.

În urmă cu ceva timp, existau zvonuri conform cărora Lavinia ar fi avut o afacere în imobiliare. Andreea Mantea a precizat că acest lucru nu este adevărat. Aceasta este studentă la Drept și în prezent urmează cursurile unei a patra facultăți.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie ♬ original sound – Momente de Inspirație

„Fără prea multe perechi de încălțăminte, fără prea multe perechi de blugi, fără prea multe haine, având și o soră mai mare ce rămânea de la ea, luam eu. Ce nu purta ea, cumva așteptam, știind că o iau geaca ei. Nu am avut, adică astea sunt hainele tale, astea sunt ale ei.

Nu, ce rămânea de la ea, îmbrăcam eu și într-un fel a fost bine, pentru că, pe vremea mea, părinții meu strângeau bani. De ce să îi aruncăm pe haine, de ce să îi dăm pe tot felul de prostii, dacă putem să îi strângem, pentru că sunteți două fete”, a povestit Andreea Mantea în cadrul emisiunii „În Oglindă”.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.