Andreea Mantea, sinceră, așa cum și-a obișnuit publicul.

Andreea Mantea, gazda show-ului reality show-ului „Casa iubirii” a fost luată la întrebări cu privire la viața sa sentimentală. Rolurile s-au inversat, căci, Andreea, era obișnuită să-i descoase pe concurenții show-ului pe care îl prezintă.

Într-un interviu acordat unei publicații, Andreea Mantea dezvăluie că în acest punct al vieții sale nu se alfă nimeni în viața ei. Prin acest „nimeni” este, bineînțeles, vorba despre un bărbat.

În acest punct al vieții sale, Andreea preferă să-și canalizeze energia pe dezvoltarea propriei persoane. Mărturisește că a aflat foarte multe lucruri despre. S-a întâmplat cam târziu acest lucru, având în vedere că atenția sa se afla îndreptată către ale persoane.

Andreea Mantea: „Mi-a fost dor să fiu eu cu mine”

Sursa: Social media

 „Nu există absolut nimeni. În acest moment mă focusez pe mine, mă redescopăr. Sunt foarte multe lucruri pe care eu nu le știam despre mine, pentru că am fost concentrată pe alte persoane din viața mea și, pur și simplu, mi-a fost dor să fiu eu cu mine.

În acest moment cea mai importantă persoană care ar merita să fie în viața mea, excepție făcând, bineînțeles, fiul meu, David, este persoana mea.” a declarat Andreea Mantea, potrivit, kanald.ro

Pe lângă fiul său David, lumina ochilor Andreei, pentru prezentatoare importantă este, bineînțeles, familia și prietenii. Mai mult decât atât, Andreea susține că nu vrea să fie implicată într-o relație de iubire. Cel puțin nu acum.

„De asemenea, contează în viața mea foarte mult prietenii, familia, dar în plan amoros nu îmi doresc pe cineva. Sunt foarte împlinită. Cred că aveam nevoie de asta.” a mai spus vedeta tv pentru sursa citată anterior

După cum chiar ea spune, Andreea Mantea a fost implicată în mai multe relații „toxice”. În ciuda problemelor amoroase, vedeta a găsit resursele necesare pentru a merge mai departe cu speranță.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.