Andreea Mantea și-a deschis din nou sufletul în fața fanilor săi și a făcut mărturisiri despre așteptările ei ca mamă. Frumoasa prezentatoare TV are un fiu minunat pe nume David, însă vedeta mărturisește că își mai dorește foarte mult și o fetiță, pe lângă băiețelul pe care îl are deja. Să fie oare bruneta însărcinată?

Andreea Mantea este mereu cu zâmbetul pe buze și întotdeauna apare în fața fanilor săi cu o energie molipsitoare. Bruneta nu este deloc o prezență nouă pe micile ecrane, astfel că de-a lungul timpului a reușit să ajungă la inimile foarte multor oameni de toate vârstele.

Statutul de mamă făcut-o să își focalizeze atenția cel mai mult câtre fiul său, planul profesional lăsându-l, pentru o perioadă, pe locul doi. Chiar și așa, Andreea Mantea s-a descurcat de minune și a reușit să nu neglijeze nicio parte din viața ei, fie că vorbim de carieră, fie că vorbim de familie. Tatăl lui David este nimeni altul decât Cristi Mitrea. Cei doi au trăit o poveste de dragoste scurtă, însă, se pare, foarte pasională.

Andreea mantea și fiul ei sunt de nedespărțit și nu fac nimic unul fără celălalt. Relația lor este una foarte specială, iar telespectatorii au ocazia să-i vadă în toată splendoarea lor în emisiunea în care chiar Andreea Mantea și fiul ei sunt personajele principale, ”Trăiri alături de Andreea Mantea”.

Andreea Mantea, mamă pentru a doua oară? A spus totul despre o nouă sarcină: ”Mi-aș dori tare mult o fetiță”

Andreea Mantea este însărcinată?

Andreea Mantea își iubește tare mult copilul, însă aceasta nu neagă faptul că își dorește din tot sufletul și o fetiță. Încă din momentul în care a rămas însărcinată pentru prima dată, vedeta a mărturisit că își dorea cel mai mult o fetiță. Lucrurile nu au stat așa cum ea a simțit în primele două luni de sarcină, însă acesta nici nu a fost un motiv pentru care Andreea Mantea să se întristeze și l-a primit pe David în viața ei cu foarte multă căldură și iubire.

„Nu, nu, nu. Nu sunt însărcinată. Știu că nu mă crede nimeni, dar ce să fac? Am niște probleme de sănătate”, a spus Andreea Mantea, pe Instagram.

„Mi-aș dori tare tare mult o fetiță, mult de tot. Oricum eu primele două luni am crezut că am fetiță. Mă rog, așa am crezut…așa am simtit și-mi doream…”, a mai adăugat vedeta.