Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România.

Deși se afișează mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele fericirii mascate, vedeta ascunde o mare suferință de ani de zile. Chiar dacă bunica sa a trecut la cele veșnice în urmă cu opt ani, focoasa brunetă plânge și acum de dorul ei. Iată ce mărturisiri a făcut. 

În cazul Andreei, timpul nu a vindecat durerea

În cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, Andreea Mantea și-a deschis sufletul. Prezentatoarea show-ului matrimonial a vorbit și despre slăbiciunile sale. Vedeta are momente când nu se simte frumoasă și nu crede atunci când cineva o complimentează. Andreea recunoaște că nu știa că dacă va fi celebră va fi aspru criticată de oameni.

Deși a trecut prin multe perioade grele, vedeta susține că nu a fost niciodată în depresie. Mai mult decât atât, ea este de părere că această afecțiune este o stare pe care noi ne-o alegem și că supărările adunate sunt cauza principală a apariției cunoscutei tulburări. Însă dacă oameni ar încerca să depășească stările de angoasă, ar avea șanse foarte mari să scape de boala secolului.

În urmă cu opt ani, bunica ei s-a stins din viață, iar de atunci în sufletul său a rămas un gol imens. Andreea Mantea plânge de multe ori când se gândește la ea. În același timp, prezentatoarea a învățat o lecție importantă și anume că, poate trăi cu durerea.

„Au trecut opt ani de când bunica mea a decedat, dar eu încă sufăr. Am momente în care plâng de nu mai pot, că mi-e dor de ea. Mă apucă toate stările de atunci, nu sunt la fel de intense și trăiesc cu starea asta. Sunt vindecată, dar am tot dreptul să mă întorc când vreau eu în suferința respectivă, fără să mă controleze ea pe mine”, a susținut Andreea Mantea.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #andreeamantea ♬ Emotional Humming – Nasheed