Andreea Mantea a petrecut momente unice alături de David, fiul ei. Cei doi au ieșit împreună la un restaurant

Andreea Mantea face parte din lista celor mai apreciate femei din România. Este cunoscută drept una dintre cele mai bune prezentatoare de emisiuni și mama unui băiețel minunat, de a cărui creștere se ocupă de una singură. 

Andreea și David Mantea fac o echipă pe cinste. Sunt cei mai buni prieteni și vedeta acordă multă importanță timpului petrecut alături de fiul ei. În urmă cu doar câteva ore, cei doi au ieșit în oraș. Andreea Mantea a imortalizat momentul și a postat fotografia pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea și David, moment mamă-fiu. Cei doi au ieșit împreună în oraș

Dezamăgirile trăite au făcut-o să prețuiască cu adevărat oamenii care merită să rămână în viața ei. Andreea Mantea s-a ocupat de creșterea și educarea micuțului David, pentru a-l ajuta să devină un bărbat adevărat.

Captură Instagram

Recent, cei doi au ieșit împreună în oraș, dovadă că relația lor este mult mai specială. Fanii au apreciat imaginea și au lăsat comentarii emoționante.

Andreea Mantea: Am vrut să îl protejez pe David

Bruneta mereu a dat dovadă de asumare și sinceritate. Cât despre relația cu tatăl copilului ei, Andreea a declarat că pentru cel mic a fost mult mai bine să trăiască departe de tatăl lui.

„A venit timpul să vă fac o confesiune. Este despre mine și despre copilul meu. M-am ferit să vorbesc public despre povestea dintre mine și tatăl copilului meu pentru că mi-a fost mult prea greu și prea rușine să îmi expun public toată suferința prin care am trecut. Mi-a fost prea rușine ca acest copil să vadă sau să citească despre tot ce mi-a făcut tatăl lui.

social media

Am vrut sa îl protejez pe David și să nu îi stric imaginea despre părintele lui. Am vrut să nu știe câte bătăi am îndurat, chiar și cu el în pântec.

Am decis cu tot sufletul ca acest copil să aibă o linie în dreptul numelui tatălui, pe certificatul de naștere, pentru ca el sa se nască sănătos și să crească armonios, departe de tot calvarul de care fugisem”, a declarat Andreea Mantea, potrivit  wowbiz.ro.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!