Andreea și David Mantea se numără printre „deliciile” telespectatorilor și internauților.

Cei de acasă îi apreciază tare mult pe cei doi și îi consideră un exemplu demn de urmat de mamă-fiu. Bruneta a dovedit că poate fi o mami senzațională, însă… se pare că prezentatoarea mai dă și milităria jos din pod. 

Andreea Mantea îl „articulează” pe David?

Cu ceva timp în urmă, însă nu demult, Andreea și David au fost în emisiune la „Theo Show”, unde s-au dat cam multe lucruri din casă. În timp ce Teo Trandafir în întreba pe micuț cât de mult îl iubește mami, cât de des îl alintă și ce cuvinte frumoase îi spune, micuțul David a rupt tăcerea și a declanșat apoi hohote zdravene de râs.

„Dar mă și bate, iar eu mă supăr pe ea!”, a spus David.

După ce s-au potolit râsetele în platou, Andreea Mantea a recunoscut că uneori îl mai și bate pe David.

„Da, mai primește bătaie. Două, trei la poponeț, depinde. Mă enervează că oricât aș da, nu prea e… învelit!”, dezvăluit Andreea Mantea.

@momentedeinspiratie #momentedeinspiratie #andreeamantea #davidmantea ♬ sunet original – Momente de Inspirație

David a venit pe lume întâmplător?!

Andreea Mantea a dezvăluit cu ceva timp în urmă că David nu a fost planificat, ci a rămas însărcinată întâmplător cu micuțul. Totodată, aceasta consideră că a fost cea mai mare binecuvântare pe care a putut s-o primească de la Dumnezeu. Bruneta nu regretă nimic din fosta relație, ba chiar se bucură că fiul ei este acum cea mai mare împlinire pentru ea.

„David nu a fost planificat și nu cu el. Îmi doream copii, dar… Când am aflat că sunt însărcinată, nu am vrut să cred. Eram în țară prima dată când am simțit că eram însărcinată. Eram in trafic, mă grăbeam să ajung undeva și o mașină și-a schimbat banda și farurile au fost îndreptate spre mine.

Când am văzut farurile, m-am speriat și mi-am dus mâna la burtă că am crezut că ăla o să intre în mine. Atunci mi-am dat seama că sunt însărcinată. Dar pe cât eram de fericită, pe atât eram de tristă și de speriată și nu știam ce să fac și cum să fac.”, a povestit Andreea Mantea cu ceva timp în urmă.