Andreea Mantea culege roadele propriei munci. Prezentatoarea a aderat acum ceva timp la o companie care are la bază network marketingul. Vedeta a reușit să facă ceea ce nu credea vreodată, într-un astfel de domeniu: performanță. Prezentatoarea a urcat rapid pe treptele evoluției în cadrul firmei datorită vânzărilor pe care le-a adus în structura de tip MLM. Astfel, acum are șansa să se bucure din plin de venituri substanțiale, dar și de oportunitatea de a călători.

A devenit director în cadrul companiei de comercializare a coameticelor

Andreea Marin, a acceptat provocarea de a face pe lângă televiziune și o altfel de activitate. Vedeta s-a implicat activ într-o companie cu capital internațional, care are la bază structura MLM( Multi Level Marketing). Prezentatoarea a intrat în această companie, alături de alte vedete de la noi, însă nu toate dintre acestea au rezistat într-un astfel de sistem. Fără să anticipeze vreo secundă succesul, vedeta a dat lovitura pe piața cosmeticelor. Astfel, după un timp scurt, Andreea a reușit să devină director în cadrul structurii. Această titulatură se obține atât în raport cu vânzările făcute cât și cu atragerea unor alte persoane în  proiect.

Drept răsplată, Andreea nu doar că a primit o titulatură importantă, ci a fost invitată la Miami. Vedeta a participat la summit-ul organizat de către companie, dar a făcut cunoștință și cu fondatorul firmei.

Sursa foto: Instagram

Încântată la maxim de ceea ce trăiește, vedeta s-a bucurat de fiecare moment alături de colegii ei. Cel care a înființat compania a organizat petreceri tematice pentru angajații lui. Prezentatoarea a purtat la primul eveniment de acest gen, o ținută roșie care a atras toate privirile.Dacă seara a petrecut, ziua, vedeta s-a relaxat la plajă alături de una dintre colegele ei.Alături de Andreea, au fost prezente din România și alte persoane care au reușit să aibă același succes. Printre acestea se numără și Deea și Dinu Maxer. La rândul lor, cei doi soți au ajuns pe poziția de directori în cadrul companiei.