Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare Tv. Chiar dacă mereu apare cu zâmbetul pe buze atunci când este la Tv, aceasta poartă în suflet durerea pierderii bunicii sale. Iată ce i-a mărturisit prezentatoarea Tv lui Denise Rifai

Andreea Mantea, despre pierderea bunicii sale

Prezentatoarea Tv a mărturisit în cadrul emisiunii ,,40 de întrebări” cu Denise Rifai că lipsa bunicii sale nu a putut fi înlocuită nici de mama sa. Andreea Mantea a precizat că abia acum înțelege unele lucruri, de când a devenit mamă. Aceasta a spus că bunica sa era răbdătoare și îi făcea toate poftele, pe când mama sa era mai dură. Chiar dacă mama sa a încercat să suplinească locul bunicii, acesta lucru nu este posibil, mărturisește Andreea Mantea. Chiar și așa, mama ei a înțeles rolul pe care l-a avut bătrâna în viața prezentatoarei Tv. Abia de când îl are pe fiul său, David a înțeles că rolul bunicii nu poate fi suplinit.

Denise Rifai: ,,De ce nu a reușit mama să umple golul lăsat de bunică?”

Andreea Mantea: ,,Eu cred că nicio mamă nu o să reușească vreodată să umple ceea ce oferă o bunică. Mama e mamă…mama e și dură. Mama te crește într-un mod în care trebuie să-ți fie și ție bine. Uneori mama e dură. Și eu pe David îl cert și el rămâne cu certatul. Pe când mama…are răbdare cu David. Bunicii au o răbdare pe care noi nu o avem. Ceea ce a fost mamaia pentru mine, așa este mama pentru David. Bunicii au această magie care se numește răbdare. Au o vârstă, o răbdare fantastică.
Eu am încercat să fac asta cu David. Sper să-mi fi ieșit, dar nu cred. Mama a suferit enorm văzându-mă pe mine cum sufăr după bunica mea. Dar a înțeles de ce. E conștientă de ceea ce înseamnă ea în viața lui David acum.”