Andreea Mantea este o persoană asumată și nu s-a ferit niciodată să recunoască faptul că și făcut implanturi mamare. De-a lungul timpului a fost acuzată că și-ar fi operat și fața, iar bruneta a răbufnit abia acum si a postat pe Instagram o fotografie care dovedește că pomeții ei sunt naturali și că nu a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru a-și îmbunătăți figura.

Acum are 33 de ani, insa Andreea Mantea rămâne una dintre cele mai sexy vedete, fostul iepuraș Playboy lăudandu-se cu un fizic de invidiat, chiar și după ce a născut.

Pentru a le închide gura cârcotașilor care vorbesc că are nenumarate operatii estetice, vedeta a ales sa posteze o imagine de la 14 ani, de pe vremea cand era adolescenta.

‘Ia uite, băi, nene, cum m-am operat la pomeți, de la 14 ani’, a scris Andreea în dreptul acelei fotografii.

În fotografie, frumoasa prezentatoare de la Puterea Dragostei, are aceleasi trasaturi ca acum, dovada ca nu a fost nevoie de nicio operatie estetica pentru a-si pastra frumusetea.

‘Mi-ar fi foarte teamă să-mi umblu la față, să-mi fac ceva, mi se pare odios, îngrozitor să-și umbli la față. E 100% sigur că nu o să iasă. Este foarte riscant să-ți umbli la față. Pomeții îi moștenesc de la bunica mea, Dumnezeu să o ierte, și mă bucur foarte mult. Buzele sunt ale mele. Nu am simțit niciodată nevoia să-mi fac o schimbare la față, nu trebuie să face schimbări la față.

Fetele care își fac tot felul de schimbări la față arată îngrozitor, dar ele chiar cred că sunt frumoase. Toate sunt hidoase ‘, spunea Andreea Mantea în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când încă nu împlinise 30 de ani, la emisiunea ‘Draga mea prietenă’.