Andreea Ibacka a devenit mămică pentru a doua oară acum câteva luni. Viața ei este total diferită acum, cu doi copii și, spre surprinderea ei, anumite lucruri au venit pe neașteptate. Când se gândea că acum nu o mai poate surprinde nimic pentru că este la al doilea copil, vedeta a avut parte de noi emoții, pe care nu le-a experimentat la primul copil. În cadrul unui interviu, partenera de viață a lui Cabral a vorbit despre cum arată viața ei în acest moment.

Andreea Ibacka se ocupă acum, în mod exclusiv, de creșterea celor doi copii ai săi, micuța Namiko și Tiago. Nu mai poate avea timp pentru alte activități, pentru că meseria de mamă o solicită permanent.

Andreea Ibacka, cum este viața cu doi copii

Andreea Iabacka este o femeie foarte fericită și împlinită. De când a venit pe lume cel de-a al doilea copil al familiei, viața lor s-a schimbat în mod radical. Se pare că actrița întâmpină probleme din cauza faptului că cel mic are colici. Tânăra mămică nu se poate odihni cum trebuie, însă are ajutor pe parcursul zilei.

Andreea Iabacka și soțul ei sunt extrem de atenți cu cei mici, iar acum este o perioadă ușor delicată, pentru că bebelușul care a venit pe lume în urmă cu aproximativ 3 luni are nevoie de toată atenția mamei sale, zi și noapte, atunci când trebuie să fie alăptat.

social media

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Taigo a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko, iar noi de trei luni jumătate nu dormim. Am ajutor pe timpul zilei”, a declarat Andreea Ibacka în cadrul unei emisiuni.