Reclamă
Reclamă

Andreea Ibacka a devenit foarte activă în mediul online. Vedeta își ține la curent prietenii virtuali cu toate activitățile pe care le desfășoară și postează zilnic fotografii pe rețelele de socializare. Actrița nu s-a sfiit și s-a pozat nemachiată. A postat fotografia într-un story pe Instagram. Fără nicio reținere, aceasta s-a expus fără strop de machiaj și fără filtre de înfrumusețare pe Instagram, semn că este mulțumită de aspectul său și chiar se simte bine în pielea sa. La descrierea fotografiei, aceasta a menționat „Și o poză la adevăr…No makeup, no filter, no edit, no sleep”.

Andreea Ibacka, apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare

Andreea Ibacka nu se ascunde să-și „etaleze” fața în forma sa naturală, ba din contră, se simte confortabil cu fața sa și nu ezită să se fotografieze nemachiată. Fanii au fost uimiți de curajul de care dă dovadă vedeta. Asta, pentru că s-a afișat fără strop de machiaj. Andreea Ibacka are o frumusețe aparte. Arată foarte bine și nu dorește să-și îmbunătățească ceva. Nu apelează nici la medicii esteticieni și nici la aplicații de editare a fotografiilor. Soția lui Cabral se bucură de un ten perfect. Aceasta a fost înzestrată cu trăsături delicate și armonioase.

Andreea Ibacka nu își ascunde imperfecțiunile! Cum arată vedeta fără machiaj
Instagram

Andreea Ibacka, iubire ca-n filme cu Cabral

Chiar dacă formează un cuplu de 10 ani și împreună au doi copii, Andreea Ibacka și Cabral sunt de nedespărțiți și se iubesc mai mult pe zi ce trece, Cabral cucerind-o cu umorul său.

„Mi-a mâncat tinerețile (râde). M-a cunoscut de mică, da. Bine, el îmi spune același lucru, dar i-am dat răgaz până la 30 de ani. Au fost cu de toate acești 10 ani. Noi, de cele mai multe ori, facem haz de necaz și lăsăm să se vadă partea amuzantă a lucrurilor, dar asta nu înseamnă că nu am avut perioade dificile inclusiv în cuplu, dar și firești, administrative. Este foarte important să găsești un partener în care să ai un sprijin real și care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Asta încercăm noi să facem unul despre celălalt. Eu am lăsat mai mult de la mine. Eu așa am senzația. Sunt o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat Andreea Ibacka la un post de televiziune.

Reclamă

Reclamă
Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro