Andreea Ibacka a publicat una dintre cele mai emoționante imaginii alături de cei doi copilași ai săi. Lângă bradul de Crăciun, actrița s-a fotografiat cu bebelușul în brațe și cu micuța Namiko lângă ea.

Andreea Ibacka este foarte activă pe rețelele de socializare și își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. De când s-a născut micuțul lor băiețel, soția lui Cabral le arată fanilor săi cât de nerăbdători sunt cei mici să-l vadă pe Moș Crăciun. Actrița este o femeie împlinită din toate punctele de vedere acum.

În urmă cu doar câteva ore, Andreea Ibacka a publicat o imagine alături de băiețelul ei care are doar 2 luni și alături de Namiko, fetița ei cea mare.

Andreea Ibacka, imagine de colecție alături de cei doi copii ai săi lângă bradul de Crăciun. Fanii s-au emoționat instant / FOTO
social media

Andreea și Cabral Ibacka au devenit părinți pentru a doua oară în urmă cu 2 luni

De acum înainte, nimic nu va mai fi la fel în familia Ibacka. De curând a venit pe lume cel de-al patrulea membru al familiei, iar fericirea și veselia sunt la cote maxime pentru cei doi. Micuțul a primit nota maximă la naștere și, încă din prima zi, și-a făcut părinții și toți apropiații extrem de mândri.

Cu ocazia venirii pe lume a micuțului, Andreea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare prin care își exprimă fericirea de mamă. Sarcina și nașterea au decurs normal, fără probleme, iar micuțul băiețel a putut veni acasă alături de mama lui mai repede decât ne-am fi așteptat.

Andreea Ibacka se consideră o femeie foarte norocoasă că are un băiețel cuminte, care nu este deloc gălăgios.

„Am fost copleșită de foarte multe mesaje și emoții. Vă muțumesc din suflet! Am născut! Cabral, eu nu mai sunt grasă! Nu știu despre tine… Marți s-a întâmplat minunea din viața noastră. Am intrat în travaliu, așa cum mă așteptam, așa cum nu eram sigură că o să mi se întâmple pentru că prima oară în 41 de săptămâni nu a vrut să fie. M-a dus soțul, sunt singură la maternitate, așa cum se întâmplă în perioada asta. Suntem foarte bine, atât eu, cât și bebe. Suntem mega fericiți, suntem niște norocoși. (…) Bebe ste incredibil, este un băiețel super cuminte. Nici nu știu cu cine seamănă, cu taică-su în niciun caz. Mănâncă, doarme, e foarte liniștit. La naștere a avut 3.420 de grame și 52 de cm, nota 10, premiant. Astea sunt întrebările clasice, din oficiu am dorit să răspund”, a scris Andreea Ibacka pe social media.