Andreea Ibacka a devenit, recent, mamă pentru a doua oară. Artista are o fetiță în vârstă de 3 anișori și un băiețel de doar câteva săptămâni. În prima sarcină însă, a trecut prin momente cumplite. Abia acum a ales să vorbească. Andreea a mărturist că a fost pe punctul de a naște prematur primul copil. Totul s-a petrecut în timpul vacanței din Malta.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 15 ani și sunt părinții a doi copii minunați. Au reușit să depășească acel moment dificil din Malta. Acum cei doi se bucură de familia minunată pe care o au.

A fost la un pas să nască prematur. Ce s-a întâmplat în Malta?

În prima sarcină, Andreea a fost la un pas de a naște prematur. Totul s-a întâmplat în Malta, unde vedeta era în vacanță cu soțul ei. Într-un moment neașteptat, a început să aibă contracții puternice și destul de dese. Totul s-a întâmplat rapid pentru cei doi părinți. Vedeta era în luna a șasa de sarcină și mai avea destule săptămâni până la naștere. S-a temut de o naștere prematură.

„N-am povestit asta atunci, însă în 2018 am fost la un pas de a naște prematur. Aveam 27 de săptămâni de sarcină, un copilaș de aproximativ 1 kg în burtică și eram în ”vacanță” în Malta. Timp de câteva zile am avut contracții aproape fără pauză.

Dese, regulate, așa cum nu ți-ai dori să apară înainte de termen. Iar pe insulă am descoperit un sistem sanitar complet nepregătit, trăind tot timpul cu senzația că aplicația mea de sarcină îmi oferă mai multe informații prețioase decât personalul de gardă cu care am interacționat la „cel mai bun spital privat de-al lor”, a povestit artista pe contul de Instagram

Andreea a făcut dezvăluiri despre perioada dificilă prin care  a trecut

Medicii din Malta au anunțat-o că va naște prematur. În urma unui control, răspunsul medicilor a fost unul neașteptat. Andreea a aflat că va naște prematur în acea noapte. În urma unui asemenea diagnostic, surprinzător, a fost trimisă înapoi la hotel.

Andreea a fost ajutată de medicul din România, care a monitorizat-o pe perioada sarcinii. Au reușit să mențină controlul situației până la întoarcerea în țară.

„M-au anunțat că urma să nasc în noaptea respectivă și, apoi m-au trimis înapoi la hotel, pentru a nu se complica cu o turistă cu probleme de sarcină. Pe ieșire „m-au liniștit”, în schimb, spunându-mi că „sunt șanse ca bebelușul să supraviețuiască”, a dezvăluit aceasta.

Cabral și familia / Sursă foto: social media

 

 

A născut peste termen

Vedeta a născut în România, la 41 de săptămâni. A adus pe lume o fetiță minunată și sănătoasă.

„M-am întors în România și cu multă grijă din partea doctorului meu, cu rugăciuni, cu tratament, cu repaus la pat timp de 6 săptămâni, am născut peste termen (la 41 de săptămâni) o fetiță perfect sănătoasă. Știu, sunt un caz norocos!” a spus pe Instagram.

Andreea Ibacka a povestit că în ziua respectivă a petrecut mult timp în razele soarelui. Deși a avut grijă să se hidrateze corespunzător, nu a fost suficient. Vedeta a post pe punctul de a deveni mamă cu mult înainte de termen, iar viața copilului risca să fie pusă în pericol.