Andreea Ibacka a decis că este momentul perfect pentru împodobirea bradului de Crăciun. Soția lui Cabral și-a luat un ajutor de nădejde care a hotărât cu ce culori va fi împodobit, nimeni alta decât micuța Namiko, fiica sa.

Namiko a fost destul de implicată, astfel că întreg procesul a fost unul pe măsură. De acum, nimic nu mai este la fel în familia Andreei Ibacka, pentru că a venit pe lume cel mai nou membru al familiei. Actrița a născut recent un băiețel de-a dreptul minunat.

Andreea Ibacka, pregătiri intense pentru sărbători

Andreea Ibacka nu a mai stat pe gânduri și a început să creeze atmosfera de Crăciun pregătind bradul. Alături de fiica ei, au început să împodobească bradul de Crăciun.

Namiko i-a spus mamei sale că ea își dorește ca globulețele să fie mov, pentru că deja micuța începe să crească și să aibă preferințe. Cu un limbaj specific vârstei ei, Namiko a explicat că ei îi place culoarea mov, așa că va împodobi bradul folosind această culoare.

„Eu îmi place mov. Mie. Mă descurc”, a explicat Namiko pe contul de Instagram al mamei sale.

Frumoasa actriță a arătat acest moment fanilor ei de pe Instagram. Internauții s-au topit de-a binelea când au văzut-o pe cea mică, astfel că reacțiile pozitive au fost într-un număr foarte mare.

Momentan nu știm cum arată rezultatul final, căci Andreea Ibacka a arătat fanilor ei doar începutul, nu și sfârșitul împodobirii bradului.

„Deci s-a decis. Culorile în care împodobim sunt mov și auriu. Namiko repetă în repetate rânduri că o să împodobească singură bradul, ceea ce înseamnă că o să avem globulețe doar în partea de jos a pomului.”, a spus actrița pe Instagram.

Andreea Ibacka a împodobit bradul de Crăciun cu fetița sa! Cum arată bradul actriței: „Deci s-a decis” / FOTO
social media

Fiica Andreei Ibacka și a lui Cabral a împlinit 3 ani

Recent, fiica Andreei Ibacka a împlinit 3 anișori, iar mama ei a scris pentru ea un messaj extrem de emoționant pe rețelele de socializare.

„Acum fix 3 ani am făcut cunoștință cu cea mai dulce fetiță. @namikoibacka ne-a ales pe @cabralibacka și pe mine să îi fim părinți. ?? Să îi stăm alături la cele mai mari descoperiri, cele mai cool aventuri, cele dintâi năzbâtii. Iar astăzi deja ne surprinde cu înțelepciunea ei, curajul și curiozitatea, căldura imensă, drăgălășenia la superlativ. Te iubim până la cer și înapoi! ♥️ „TOOOOȚI!’, așa cum îți place ție să strigi atunci când ne îmbrățișezi, toți ai tăi ne topim după tine. LA MULȚI ANI! ???Să ai cea mai frumoasă copilărie din lume, iubita mea!”, a fost mesajul postat de Andreea Ibacka pe contul de socializare.