Andreea Ibacka nu are nevoie de prea multe prezentări. Actrița a crescut pe micile ecrane în fața a zeci de mii de fani. Andreea se poate lăuda cu roluri în unele dintre cele mai mari telenovele de la noi. Pe lângă partea profesională, actriței îi merge foarte bine și pe plan personal. Anul acesta, soția lui Cabral a devenit mămică pentru a doua oară și este mai fericită ca niciodată.

Andreea Ibacka a decis să nu mai păstreze suspansul și a dezvăluit numele băiețelului ei. Actrița nu a făcut-o oricum, ci a ales o zi specială pentru asta. În a doua zi de Crăciun, cei care o urmăresc pe soția lui Cabral au aflat că pe cel mic îl cheamă Tiago. Se pare că familia Ibacka a optat pentru același nume ca și Dani Oțil și frumoasa lui soție, Gabriela.

Andreea Ibacka și Cabral, primul Crăciun în formulă de patru

Băiețelul lui Cabral are deja și primul lui globuleț personalizat cu numele. Andreea Ibacka a pus ornamentul în brad alături de globulețul fetiței lor, Namiko. Urmăritorii Andreei nu au putut să nu sesize faptul că numele băiețelului are o rezonanță puternică și că, cel mai probabil, se va potrivi cu personalitatea lui.

Andreea Ibacka a ales numele pentru băiețelul ei. Micuțul are deja și cont de Instagram
Instagram

Andreea Ibacka l-a adus pe lume pe Tiago la începutul lunii octombrie. În timp ce actrița de abia își stăpânea emoțiile, Cabral i-a ținut mereu la curent pe fani cu tot ceea ce se întâmplă.

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt.”, scria Cabral, la acel moment, pe Facebook.