Andreea Esca este recunoscută pentru imaginea pe care o afișează de mai bine de 26 de ani, în cadrul emisiunii sale. Vedeta s-a afișat de fiecare dată cu același look, iar oamenilor le este greu să o vadă într-un alt fel și s-au obișnuit cu ea în felul acesta. Le-a fost greu să creadă că jurnalista va face vreodată o schimbare în ceea ce privește acest aspect, dar se pare că acest lucru s-a întâmplat, iar telespectatorii au rămas cu gura căscată.

Andreea Esca, apariție de senzație

Multă vreme, s-a crezut că ea ar avea un contract de imagine și că nu are voie să apară într-un fel, dar vedeta a explicat că nu este deloc vorba despre asta, ci a fost doar alegerea sa. Andreea Esca a dat dovadă de curaj, din punctul multora de vedere, deși schimbarea pe care a făcut-o nu este una majoră, dar este una importantă având în vedere că a trecut atât de mult timp de când arată la fel în fiecare emisiune.

Reacțiile oamenilor au început să apară imediat, iar imaginile cu ea au circulat atât de pe Instagram, cât și pe TikTok, unii fiind de-a dreptul șocați că s-a întâmplat una ca asta. Admiratorii săi sunt de părere că noul ei look o întinerește și o prinde de minune și chiar speră că va continua să se afișeze în felul acesta. Vedeta nu a avut nicio reacție în ceea ce privește spusele lor, dar rămâne de văzut care este decizia pe care o va lua.

Coafura pe care o poartă de fiecare dată este o alegere pur personală, se pare, însă de data aceasta Andreea Esca ne-a surprins cu o nouă înfățișare. Reacțiile fanilor ei s-au ținut lanț pe rețelele de socializare.

Andreea Esca și-a schimbat look-ul, după 26 de ani! Telespectatorii au rămas cu gura căscată / FOTO

„Nu există niciun contract prin care să mi se impună coafura. Așa s-a nimerit să fiu coafată pe 1 decembrie 1995, mi-a plăcut, cred că se potrivește cu tipul de program și cu fața mea și cam asta e tot… Este o opțiune personală. (…) L-aș lăsa mai lung și poate aș reveni la culoarea mea naturală, care este mai închisă”, a povestit prezentatoarea acum ceva timp.