Vedeta se bucură din plin de o vacanță binemeritată în Olanda

Andreea Esca este o mare iubitoare a vacanțelor în care poate explora locuri noi. În timp ce multe alte vedere optează pentru destinațiile exotice, știrista a plecat în Amsterdam. Dacă toată lumea se aștepta ca excursia jurnalistei să fie una în familie, nu este deloc așa.

A plecat în Amsterdam pentru a se întâlni cu doi foști colegi

Andreea Esca a păstrat legături de prietenie cu majoritatea foștilor colegi din perioada liceului și a facultăți. Deși unii dintre aceștia nu locuiesc în țară, acest lucru nu i-a împiedicat să organizeze o întâlnire. Revederea a fost plănuită pentru a se desfășura într-una dintre cele mai fascinante Capitale, Amsterdam.

Sursa foto: Instagram

Astfel,în acest weekend, jurnalista se relaxează alături de cei cu cei pe care i-a cunoscut pe băncile școlii. Andreea s-a fotografiat alături de doi dintre cei mai buni prieteni și foști colegi. Deși alături trebuia să le fie încă o prietenă, aceasta nu a putut ajunge, din spusele vedetei.Andreea Esca și cei doi foști colegi au explorat orașul, au vizitat muzee și s-au delectat cu preparate alese.Încântată de atmosfera de pe străzile Amsterdamului, jurnalista a mărturisit că nu i-ar displăcea să se mute acolo.

Soțul vedetei se ocupă de afacerile familiei

Andreea Esca are un mariaj fericit de ani buni cu Alexandre Eram. Afaceristul francez este extrem de ocupat cu afacerile de familie pe care cei doi le au, astfel că el nu a însoțit-o în citybreak. Știrista se ocupă la rândul ei de revista pe care o deține. De asemenea, Andreea alături de tatăl ei administrează și un complex turistic în județul Sibiu.

Deși adoră să călătorească și în alte țări, Andreea a dezvăluit de mai multe ori că locul preferat este  satul copilăriei. De altfel, la marginea acestuia a pus bazele complexului turistic pe care îl are. Satul Porumbacu de Sus este localizat la granița județelor Brașov și Sibiu.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.