Andreea Esca se pregătește temeinic pentru perioada care urmează. De altfel, vedeta se bucură an de an de sărbători de două ori la rând. Asta pentru că sărbătorește Crăciunul atât în România cât și la Paris, alături de familia soțului ei. Cel puțin în ultimii ani așa s-au desfășurat sărbătorile jurnalistei

De asemenea, de Paște, Andreea Esca se bucură odată cu ortodocșii de sărbătoare, precum și cu cei catolici. Totul pentru că soțul ei are această religie.

Sursa foto: Instagram

Astfel, pentru a fi sigură că masa de Crăciun din acest an va arăta impecabil, Andreea s-a pus pe căutat decoruri festive. Vedeta știrilor PRO TV a distribuit în mediul online câteva imagini cu idei ingenioase de a așeza masa festivă în familie pentru Crăciun.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Andreea Esca se poate bucura de sărbători de poveste

Jurnalista are la dispoziție mai multe variante pentru a petrece Crăciunul alături de cei dragi. Pe lângă  Capitală, unde are domiciliul, unde trăiește și fiica ei, dar și părinții, Andreea poate merge în satul natal din Ardeal pentru a se bucura de un Crăciun de poveste.

Sărbătorile de iarnă la țară, mai ales în Transilvania sunt de-a dreptul desprinse din copilăria generațiilor  actuale  a celor 40 de ani.

Încă sunt păstrate cu sfințenie datini și obiceiuri care întregesc farmecul Crăciunului, dar și al anului nou.

Andreea Esca are la Porumbacu de Sus, în satul natal un complex turistic aparte. Pentru a-l pune la punct, jurnalista a îmbinat tradiționalul cu modernul, astfel experiența turiștilor fiind una aparte. Acela este colțul de Rai unde știrista de la PRO TV se retrage ori de câte ori simte nevoia. Cel mai probabil și cu ocazia sărbătorilor de iarnă din acest an, Andreea va da o fugă în Ardeal.

Vedeta s-a declarat cea mai mare fană a mâncării naturale din zona Transilvaniei, preparată cu ingrediente naturale.