Reclamă
Reclamă

Andreea Esca este una dintre cele mai de succes jurnaliste de la noi din țară. Din 1995 și până în prezent, aceasta a muncit din plin la imaginea ei, dar și la statutul de persoană publică. Esca nu este un exemplu doar pe partea profesională, ci și pe parte personală, mai ales când vine vorba de grija pe care o are la aspectul fizic.

Andreea Esca este una dintre vedetele care a fost mereu în atenția publicului. De-a lungul timpului, aceasta s-a făcut remarcată prin forțe proprii, iar în prezent, este o femeie împlinită. Pe lângă cariera fulminantă pe care o are, planul personal este la fel de înfloritor și el. Andreea are un soț și doi copii de care este foarte mândră.

Jurnalista arată mai bine ca niciodată și mulți sunt curioși să afle care sunt secretele care o ajută să se mențină în formă. Ei bine, se pare că vedeta îmbină sportul cu alimentația sănătoasă și caută mereu un echilibru între el. În plus, pe lângă astea, nu uită nici de controalele de rutină.

„Îmi fac analize destul de des, pe cele normale le fac odată la 6-8 luni. Mamografie fac odată la doi ani maxim, pentru că deja este vârsta la care ar trebui să faci asta anual. Testul Babeș Papanicolau îl fac și pe acesta o dată pe an”, a declarat Andreea Esca, potrivit click.ro.

Reclamă
Andreea Esca, probleme grave de sănătate. „Nu sunt în starea lor cea mai bună”
social media

Andreea Esca este preocupată de sănătatea ei

Andreea Esca merge constant la medic pentru a ține totul sub control. Cele mai recente analize arată foarte bine, dar este un aspect care o preocupă. Și anume, cel legat de sănătatea rinichilor. Jurnalista de la PRO TV  a recunoscut că nu consumă deloc apă în cantități suficiente, iar asta o sperie, puțin.

„Cred că rinichii nu sunt în starea lor cea mi bună și asta deoarece nu consum suficientă apă. Ar trebui să beau mult mai multă apă, dar mie nu prea mi-e sete.”

Anul acesta, Andreea Esca este mai emoționată ca niciodată cu gândul la copiii ei. Alexia și Aris au plecat pe „Drumul Aurului”, în „America Express”. Este pentru prima dată când cei doi iau parte la o asemenea provocare. Deși îi este dor de ei, Andreea vrea ca Alexia și Aris să stea cât mai mult în competiție. Și, de ce nu, să vină cu marele premiu acasă.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro