Mario Fresh și Alexia Eram s-au cunoscut în urmă cu mai bine de patru ani, prin intermediul Antoniei și al lui Alex Velea. Cei doi au fost atrași unul de celălalt încă de la început și ușor, ușor au început să fie introduși în topul celor mai frumoase și urmărite cupluri din lumea mondenă.

Andreea Esca a vorbit despre despărțirea fiicei sale de Mario Fresh

Deși de-a lungul timpului au reușit să demosnstreze că nici măcar distanța nu poate fi un inamic real al relației lor, se pare că acum lucrurile nu mai merg atât de bine între ei cum mergeau la început. Despre cei doi se zvonește că s-ar fi despărțit, dar nici unul dintre aceștia nu a confirmat separarea.

În cadrul emisiunii Splash! Vedeta la apă, Mario Fresh a părut foarte apropiat de una dintre concurente, iar fanii au zis că sigur este ceva între ei și că a dat-o uitării pe Alexia Eram. Având în vedere că fiica sa nu a oferit niciun de explicație, Andreea Esca a fost luată la întrebări în ceea ce privește această situație, dar nici ea nu a reușit să lămurească situația.

“Să vă spun sincer, Alexia este acum un adult, așa că aș vrea să vorbiți cu ea. Da, nu-mi mai asum dreptul de a vorbi în numele lor pentru că nu mai sunt minori, așa că vă invit să o sunați să vă spună ce și cum”, a declarat Andreea Esca.