Andreea Esca este o profesionistă prin definiție, dar și o persoană savuroasă atunci când povestește amintiri din viața ei. Când părăsește pupitrul știrilor, Andreea devine un invitat pe care l-ai asculta ore în șir, fără să te plictisești. Cătălin Măruță cunoaște foarte bine potențialul colegei sale și, de fiecare dată când are ocazia, o cheamă cu mare drag la el în platou.

Andreea Esca este unul dintre numele reprezentative pentru PRO TV. De mai bine de două decenii aceasta se află la pupitrul știrilor de la ora 19. Toată lumea s-a obișnuit ca prezentatoarea să aibă o atitudine rece și serioasă, dar, în esență, mama Alexiei Eram este cu totul și cu totul altcumva. Cei care o urmăresc în online și-au dat seama că aceasta este o sursă nesecată de lecții de viață și amintiri.

Situațiile extreme au cerut măsuri extreme pentru Andreea Esca

Ieri, Cătălin Măruță a împlinit 44 de ani și, așa cum era de așteptat, și-a serbat ziua de naștere pe platoul de filmare. Soțul Andrei a petrecut alături de invitați dragi sufletului său. De la petrecere nu avea cum să lipsească colega lui, Andreea Esca. Prezentatoarea nu a venit cu mână goală, ci i-a adus lui Măruță un cadou atipic. Cunoscută pentu uimitoarea salată de vinete pe care o face, Andreea Esca l-a surprins pe Măruță cu un tort făcut exclusiv din vinete.

Aflați la masa depănărilor de amintiri, Andreea a rememorat una dintre cele mai amuzante întâmplări din copilăria sa. Făcând o pararelă cu excursia în care Andreea Raicu a mers fără telefon, Esca și-a amintit cum a cerșit, pentru prima dată în viața ei, bani oamenilor de pe stradă.

„O dată am vorbit atât de mult la telefon, încât a venit nota foarte foarte mare. M-am gândit că nu o să fie bine. Pe vremea aia, era un alt fel de parenting. Am plecat prin liceu și am făcut chetă, printre colegi, ca să plătesc telefonul pe ascuns.

Țin minte că aveam o cabină telefonică, una albastră, vizavi de casă. Stăteam în fața ei și ceream un leu sau 25 de bani, numai ca să dau telefon. O sunam pe mamaie, eram leșinată să dau telefon.”, a declarat Andreea Esca în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)