Vedeta știrilor PRO TV a publicat pe contul ei de socializare care i-a uimit de-a dreptul pe internauți

Andreea Esca și-a obișnuit fanii cu apariții serioase de-a lungul timpului. Vedeta știrilor Protv a avut mereu o conduită aleasă în public. De altfel în urmă cu câțiva ani existău numeroase speculații legate de detaliile din contractul pe care vedeta de ar avea cu postul de la care lucrează.

Mulți considerau că din această cauză Andreea nu poate avea apariții la alte posturi nu poate oferii interviuri sau nu își poate expune viața personală pe rețelele de socializare.

Acest lucru s-a schimbat însă în ultimii ani iar toate ideile preconcepute au fost spulberate. Andreea Esca a devenit din ce în ce mai deschisă cu detaliile despre viața ei.

Ce imagine a publicat recent

Urmăritorii vedetei au rămas surprinși după ce aceasta a publicat pe Insta story o imagine cu propria limbă.

Postarea bizară a stârnit curiozitatea internauților.Andreea a lămurit rapid situația susținând că înlătură superstiția din popor conform căreia atunci când cineva coase o haină direct pe tine ar trebui să ții o bucată de ață în gură pentru că norocul să nu te părăsească.

Sursa: Instagram

De altfel aceasta se afla în mijlocul unei probe a unei ținute elegante iar persoana care se ocupă de aranjarea ei a decis să coasă piesa vestimentară direct pe purtătoare.

În unele zone din țară, bătrânii apelau la acest truc având convingerea că nu le „va fi cusută mintea”.

Să nu-mi coasă mintea că încă mă mai bazez pe ea.”, a scris vedeta alături de imaginea respectivă.

Andreea Esca a luat parte la filmările pentru Revelion. Din acest motiv vedeta a îmbrăcat o rochie extrem de elegantă. Ținuta a avut însă nevoie de retușuri.

La filmările pentru „Protevelion”au luat parte majoritatea numelor cunoscute de la postul tv. Amalia Enache sau Andi Moisescu s-au numărat printre colegii de scenă ai jurnalistei.

Majoritatea posturilor tv apelează la această variantă de a face din timp înregistrările pentru noaptea de Revelion.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.