Andreea Esca nu trece deloc prin cea mai bună perioadă din viața ei.

Vedeta este cunoscută pentru longevitatea sa de la pupitrul știrilor, dar se pare că a fost nevoită să cedeze locul. Jurnalistica a primit un diagnostic destul de dur din partea medicilor, iar pentru a se recupera, trebuie să stea cât mai departe de locul de muncă.

Andreea Esca este una dintre cele mai celebre jurnaliste de la noi din țară. De ani de zile, aceasta a pus pasiunea pentru știri pe primul loc în ceea ce privește planul profesional și aproape că putem număra pe degete momentele în care aceasta a lipsit de la pupitrul știrilor.

Esca este foarte dedicată în ceea ce face, dar, se pare că uneori, până și ea este nevoită să ia pauză de la știrile de seară de la PRO TV. Andreea Esca a primit din partea medicilor un diagnostic destul de dur, iar pentru ca recuperarea să fie cât mai rapidă, jurnalista trebuie să ia pauză de la tot.

Andreea Esca, diagnostic crunt din partea medicilor. Vedeta a fost nevoită să se retragă de la pupitrul știrilor
Instagram

Andreea Esca va lipsi câteva zile de pe micile ecrane

Andreea a ajuns la spital, semn că afecțiunea este una destul de serioasă. Mai exact, aceasta a rămas fără voce, iar medicii i-au recomandat să ia o pauză de 3-5 zile de la pupitrul știrilor. Abia mai apoi, în a șaptea zi, Esca va merge la consult și va vedea dacă recuperarea decurge bine și dacă poate reveni pe micile ecrane.

„Să vedem când îmi pot recupera vocea… astă seară, sigur NU! Dar îi dă de cap doamna doctor.”

Anunțul a fost făcut chiar de ea pe rețelele sociale, astfel ca fanii să știe de ce anume nu o mai văd câteva zile prezentând știrile. Chiar dacă nu este cea mai plăcută perioadă pentru ea, Andreea știe că dacă urmează sfaturile medicilor își va reveni imediat. Iar pentru a nu exista discuții, vedeta de la PRO TV a postat o imagine în care se poate observa clar diagnosticul primit.