Andreea Esca este cunoscută ca și prezentatoare de știri la Pro TV. De peste 20 de ani prezintă buletinul de știri de la ora 19:00 și este foarte îndrăgită. Deși are o atitudine sobră în cadrul buletinul, după terminarea acestora este o persoană veselă și participă la evenimente mondene.

Prezentatoarea de știri a povestit despre momentele frumoase pe care le-a trăit în copilărie în preajma sărbătorilor de iarna. Andreea îl aștepta cu nerăbdare pe Moș Crăciun pentru a se bucura de cadourile pe care le primea. De cele mai multe ori, în copilăria sa, primea mereu păpuși care îi plăceau mult. Într-un moment al copilăriei părinții s-au supărat pe ea și au scos-o afară din casă.

Arhivă personală

De ce a fost dată afară din casă

Andreea Esca povestește cum a trăit și momente neplăcute în copilărie. Un astfel de moment este când a plecat de la grădiniță cu altcineva, iar părinții nu știau unde se află. Când au găsit-o pe fată, s-au supărat pe ea și vedeta susține ca și-a luat bătaie de la părinți.

„Eu l-am văzut când Moş Crăciun mi-a lăsat cadourile şi a zburat pe geam. Pe una dintre camere nu o foloseam aproape niciodată, o numeam camera a patra. Şi acolo venea Moşu’ şi lăsa cadourile. Am intrat o dată acolo şi l-am văzut şi a zburat pe geam.

Mereu îmi aducea o păpuşă. Bunica mea se ocupa de ceea ce însemnau cozonacii şi mâncărurile de Crăciun. Acum, Alexia e pasionată de tot ce ţine de bucătărie. E pasionată de turtă dulce. Nu am un Crăciun preferat. Mereu când mă gândesc la Crăciun, mă gândesc la cel de când eram copii.

Am plecat o dată cu o colegă de la grădiniţă şi cu bunica ei şi nu am zis nimănui şi tata nu m-a găsit. Până la urmă, m-au căutat şi eram în faţa blocului acestei fetiţe şi mi-am luat o bătaie serioasă. M-au dat afară şi au închis uşa în faţă, m-au lăsat pe preş. Şi atunci am stat ce am stat şi am bătut la uşă să le cer pantofii, că m-au dat afară în papuci şi nu puteam să plec aşa”, a declarat Andreea.