Prezentatoarea știrilor PRO TV a avut parte de un cadou neobișnuit chiar de ziua ei

Andreea Esca și-a sărbătorit astăzi ziua numelui alături de alte câteva sute de mii de români. Vedeta s-a lăsat surprinsă cu un cadou inedit în această zi importantă din viața ei.Fanii din mediul online au rămas muți de uimire când au văzut darul primit de prezentatoare.

Andreea Esca surprinsă cu un „tort” tradițional

Andreea Esca a avut astăzi parte de momente unice astăzi. Vedeta s-a trezit cu o avalanșă de urări pentru ziua numelui ei. Printre acestea, o cunoștință apropiată a decis să îi pregătească știristei in cadou aparte. Astfel Andreea primit direct la domiciliul ei încă de la primele ore ale dimineții un așa zis „tort tradițional” cum ea însăși l-a numit. Mare le-a fost mirarea internauților atunci când au văzut că nu este de fapt vorba despre un desert ci despre tradiționala fasole frecată.

Sursa foto: Social media

Amuzată la maxim de acest context Andreea publicat imaginea pe contul ei de socializare. Știrista s-a arătat extrem de încântată de acest cadou, mai ales datorită faptului că este o mare iubitoare a mâncărurilor românești.

Cum și-a petrecut ziua

Dincolo de cadourile primite dar și de urările emoționante Andreea avut astăzi o zi absolut normală. Vedeta nu s-a dezis de la programul ei zilnic de lucru. Totodată aceasta a poposit inclusiv la sala de sport.

Se pare că indiferent de context, Andreea are mereu grijă de imaginea ei. Vedeta face Pilates de ani buni, acesta fiind metoda ei favorită de a face mișcare.

De altfel, rezultatele se văd din plin. Asta pentru că prezentatoarea a atins pragul celor 50 de ani, dar arată absolut impecabil.

Nerăbdătoare pentru a se bucura de sărbătorile de iarnă

Andreea Esca este o mare iubitoare a sărbătorilor de iarnă.Pe contul ei de socializare vedeta a început deja să posteze decoruri „crăciunistice” deși mai sunt câteva săptămâni până atunci.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.