Andreea Esca va juca în filmul „Ramon”

În curând, Andreea Esca își va face debutul pe marile ecrane. Vedea a trecut de la pupitrul știrilor, pe platourile de filmare ale peliculei „Ramon”, ce va avea premierea la începutul anului viitor. Producătorul filmului este chiar colegul de trust al vedetei, Pavel Bartoș.

Andreea Esca a făcut un pas în plus și a trecut de pe micile ecrane, la marele ecran. În curând, publicul îi va putea vedea și talentele de actriță. Aceasta a acceptat să joace în filmul produs de Pavel Bartoș și regizate de Jesus del Cerro. Andreea Esca a acceptat provocare și a intrat repede în rolul personajului, alături de aceasta vor fi prezente și alte nume mari din showbiz.

„Niște actori extraordinari. Normal că va juca și Smiley, va avea un rol la care nici nu vă așteptați. Vor juca Elvira Deatcu, Rodica Mandache, Alexandru Ion, chiar și Jesus del Cerro. (…) Roxana Hulpe va juca propriul rol, joacă și Andreea Esca, joacă și Selly.”, declara Pavel Bartoș.

Filmările au intrat deja pe ultima sută de metrii, dar se lucrează din greu. Chiar în această săptămână, Simley și-a sărbătorit ziua de naștere pe platourile de filmare.

Andreea Esca a schimba macazul! Vedeta a trecut de la pupitrul știrilor la actorie. În ce film va apărea
Social media

Un film marca Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este producătorul filmului „Ramon”, dar și personajul principal. Pentru a intra în rol, actorul a fost nevoit să slăbească 12 kilograme. Pelicula o să spună  povestea unui om bun, cu puțin ghinion, care încearcă să își găsească marea iubire.

„Ideea este că nu mi-am propus să dau 10, 15 sau 20 de kilograme. Eu am vrut să slăbesc pentru rolul Ramon din filmul „Ramon”, în regia lui Jesus del Cerro. E un om bun la suflet (n.red. – personajul Ramon), care încearcă să facă numai lucruri bune, dar mai mult le strică. Își caută marea iubire, dar să vedem dacă o va găsi sau nu.

E o comedie romantică. La un moment dat dădusem jos vreo 12 kilograme. Mie mi-a plăcut tot timpul de mine. Dar, pentru anumite lucruri, sunt niște provocări, de ce să nu fiu și un pic altfel? E o meserie în care îți permiți acest lucru”, a mai spus Pavel Bartoș.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.