Andreea Esca este un nume sonor în televiziunea de la noi. Aceasta este de ani de zile la pupitrul știrilor de la PRO TV și a făcut carieră în domeniu. Andreea nu s-a limitat doar la televiziune, ci a investit în mai multe domenii de business. Cum banii nu sunt o problemă pentru ea, prezentatoarea de la PRO a decis să apeleze la serviciile unui taximetrist. Povestea nu este deloc cu final fericit.

Andreea Esca s-a făcut de râs în fața unui taximetrist de pe litoral

Andreea Esca este cunoscută oriunde s-ar duce. Prezentatoarea de la PRO a stat fidelă aceluiași pupitru de ani de zile și nici nu ș-a schimbat look-ul. Andreea nu o duce rău deloc atunci când vine vorba de partea financiară. Chiar dacă are conturile pline, asta nu înseamnă că Andreea Esca aruncă cu banii în stânga și-n dreapta. Soția lui Alexandre Eram a investit în imobiliare, în turism și în industria frumuseții. Toate astea combinate cu reviste la care lucrează de câțiva ani i-au adus Andreei în cont multe sute de mii de euro.

Acum, a ieșit la iveală o poveste care nu prea îi face cinste prezentatoarei. Mai demult, pe când se afla pe litoral, Andreea Esca a apelat la un taximetrist. Prezentatoare nu a vrut să meargă pe jos și, având în vedere că distanța a fost mică, tariful a fost pe măsură. Cursa Andreei Esca a costat 6.5 lei, iar vedeta de la PRO nu a avut deloc dare de mână. Esca s-a căutat de mărunțis și i-a dat șoferului suma exactă, fără să lase bacșiș. Episodul cu pricina l-a marcat pe taximetrist care a vrut să îi facă reclamă negativă prezentatoarea Andreea Esca.

”Nu mi-a venit să cred! Cursa a costat șase lei. Mi-a plătit fix banii ăștia. Fără bacșiș… Țin minte cum a scos o bancnotă de cinci lei și două monezi de câte 50 de bani”, a povestit taximetristul despre Andreea Esca.