Andreea de la Big Brother la 17 ani de la emisiune. Cum arată acum

Andreea Vasile a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din casă Big Brother. Puțini știu însă că ani mai târziu această a avuut o relație cu un cunoscut actor. de asemenea, drumul ei arată aastazi cu totul și cu totul diferit față de planurile ei.

Andreea Vasile, iubita lui Bendeac

Andreea Vasile a participat la big Brother în 2003. Alături de alți 10 concurenți această a reușit să câștige de multe ori voturile publicului. Chiar dacă acum au drumuri diferite, în casă big brother, Andreea a avut o relație de scurtă durata cu Ernest. ani mai târziu după show, fosta concurență devenea iubita lui Mihai Bendeac. Actorula  recunoscut de multe ori că ea a fost singură persoană alături de care a avut o relație ”altfel”. Mai exact, Bendeac descria faptul că Andreea reușea să îi înțelegea personalitatea și s aii suporte stările. Legătură dintre cei doi însă nu a rezistat foarte mult, iar viață le-a rezervat lucruri diferite. Mihai Bendeac s-a cuplat cu Roxana vancea, iar Andreea avea să își întâlnească marea dragoste.

Viață după Big Brother

Andreea Vasile are în prezent o familie frumoasă, după cum ea recunoaște. Mai mult, a devenit acum un an și mămică unui băiețel, Mihai Alexandru.Chiar dacă își dorește să fie extrem de rezervată cu detaliile legate de viață ei privată, fosta concurență de la Big Brother susține că sse simte pe deplin împlinită. Deocamdată Andreea se ocupă exclusiv de creșterea micuțului ei. Astfel, își păstrează totuși legătură cu mediul online acolo unde împărtășește idei și opinii despre viață.

 

Andreea Vasile are acum o familie fericita”Nu m-am hotărât să devin mamă, cred că e o chestiune care se naște natural, atunci când întâlneșți un om pe care-l iubești și alături de care îți dorești să-ți petreci tot restul viețîi. Cel puțîn la mine lucrurile s-au întâmplat așa. În momentul în care am întâlnit omul alături de care mă vedeam îmbătrânind și pe care îl idolatrizăm, pentru că mi se pare și în continuare că e cel mai bun, mișto, fain, deștept om de pe planetă, atunci a fost prima dată când m-am gândit că mi-aș dori un copil, iar asta s-a întâmplat. Alexandru Mihai are un an și aproape o lună.”

 

 

Adevăratul motiv pentru care trupa O-Zone s-a despărțit! Membrii nu mai vorbesc

Trupa O-Zone, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit!

Netflix

Netflix începe să anuleze aceste conturi! Care este motivul?