Andreea Corb se numără printre cele mai îndrăgite persoane din mediul online.

Blogul său de gătit a devenit extrem de cunoscut și de apreciat, iar rețetele ei sunt adevărată inspirație. Aceasta a vorbit în cadrl unui podcast de aplicația ce a făcut-o să ajungă o mică celebritate. 

Andreea Corb se poate lăuda cu o comunitate uriașă pe TikTok, de peste 800.000 de persoane. Deși este studentă la drept, pasiunea ei pentru bucătărie a împărtășit-o în mediul online. Carisma sa i-a făcut pe mulți să rămână și să-i fie alături tinerei de doar 19 ani. În cadrul unui podcast cu Ines, ea a vorbit despre aplicația atât de cunoscută printre adolescenți.

Aceasta a vorbit despre lucrurile care îi plac și îi displac la TikTok. Aspectele pozitive sunt libertatea de exprimare, unde nimic cu este îngrădit și posibilitatea de cunoaștere într-un timp scurt. Niciodată nu s-ar fi gândit că rețetele ei vor ajunge atât de cunoscute.

În ceea ce privește părțile mai urâte, aici recunoaște că libertatea ar trebui puțin constrânsă. Anumite videoclipuri pot fi deranjante pentru toată lumea și nu ar avea ce să caute pe platformă. Totodată, sumele oprite de aplicație în urma live-urilor sunt într-un procent uriaș, de 75% și ar trebui scăzute.

@catalinmaruta În seara aceasta o avem invitată la ediția de vară “Ines și Tiktokerii” pe Andreea Corb! @andreeacorb #podcast #inessitiktokerii #acasalamaruta @Ines Stana ♬ sunet original – Catalin Maruta

„Zi două chestii care îți plac și două care nu-ți plac la TikTok.” 

„Una care îmi place este că noi nu am fost nimeni și datorită TikTok-ului am reușit să ajungem la niște oameni și să ne creștem o comunitate. Al doilea lucru care îmi place legat de TikTok cred că e ideea asta de libertate. Aici poți să faci ce vrei tu și nu o să zică nimeni că e dubios sau mai știu eu ce. Nu e la fel ca pe Instagram, unde nu postezi tot.

Iar acum două chestii rele. Mi se pare că anumite tipuri de conținut să fie restrânse adică să nu ar trebui să fie chiar toate prostiile, care nu își au locul aici, iar a doua chestie rea este să nu se mai oprească 75% din live-uri.”