Andreea Bostănică a mărturisit că mama sa nu i-ar da voie să-și injecteze acid în buze, însă, stai să vezi ce a făcut de fapt

Despre Andreea Bostănică n-are rost să mai vorbim, căci majoritatea o cunosc deja. A fost supranumită „Regina TikTokului”, bucurându-se de peste 3 milioane de urmăritori, pe faimoasa rețea de socializare. Și-a început cariera de vlogger în 2017, iar de atunci a atras o comunitate impresionantă de fani. Însă, nu despre asta e vorba, ci despre câteva ipostaze controversate în care a apărut tânăra. 

Andreea Bostănică a mințit că n-are acid în buze

Nu demult, Andreea Bostănică mărturisea într-un clip video că mama sa nu i-ar da voie niciodată să-și injecteze acid hialuronic în buze. Ei bine, fata nu s-a putut ascunde prea mult în spatele „paravanului de minciuni”, căci totul a ieșit la iveală, la scurt timp.

Se pare că internauții au analizat înfățișarea fetei și și-au dat seama că ceea ce a mărturisit nu a fost decât o minciună gogonată. Andreea și-a făcut augumentare de buze, chiar dacă declara că mama sa nu ar fi sub nicio formă de acord cu asta.

„Voi credeți că mie îmi dă mama voie să fac din astea, să-mi pun acid în buze? Aaaa, nu, nu prea cred! Mama nu mă lasă să fac chestii din astea. Trebuie să știți că mama mea, pe cât e de bună și de drăguță în vlogguri, mama e destul de severă cu mine!”, spunea Andreea Bostănică, într-un clip video.

Zis, dar nu făcut! Căci fata nu a apărut doar cu niște buze voluminoase, ci extrem de mari. Acum, internauții se întreabă cum de mama sa s-a răzgândit în ceea ce privește această intervenție estetică a fiicei sale. Oare n-a fost doar o minciună, sau pur și simplu doar o idee exagerată?

Mulți o judecă pe aceasta după ce a făcut asemenea afirmații, în timp ce alții o ironizează, întrebând-o cum de a ajuns să-și injecteze acid, dacă mama ei nu era de acord. Oricum ar fi, este vizibil că celebra tiktokeriță și-a făcut injectare, căci, diferența „before/ after” este colosală.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.