Jurnalista și partenerul ei trăiesc o poveste de dragoste ce pare perfectă dinafară

Andreea Berecleanu și soțul ei medicul Constantin Stan formează unul dintre cele mai discrete cupluri ale lumii mondene de la noi. Cu toate că alege să își țină familia departe de public, din când în când, jurnalista mai publică imagini alături de cel care îi este acum partener de viață. De data aceasta însă, vedeta a făcut acest gest tocmai pentru a-l suprinde pe soțul ei.

Unde au petrecut ziua de naștere a specialistului

Constantin Stan este unul dintre primii medici din Capitală care au intrat pe nișa chirurgiei estetice deschizând cea mai veche clinică medicală. Celebrul specialist a cucerit-o pe Andreea Berecleanu într-un moment sensibil din viața acesteia, la scurt timp după ce aceasta a divorțat.

Andreea este o parteneră ideală pentru soțul ei, fiindu-i acestuia alături în toate. De la latura amoroasă până la cea profesională, cei doi fac mereu o echipă excelentă.

Sursa foto: Instagram

Deși au trecut câțiva ani de când și-au unit destinele, cei doi par în continuare la fel de îndrăgostiți. Jurnalista a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagine de la ziua soțului ei. Se pare că marele moment i-a prins în Istanbul, acolo unde au călătorit nu pentru relaxare ci pentru muncă.

Andreea nu putea să nu marcheze împlinirea celor 63 de ani ai partenerului ei decât cu multă dragoste și o declarație siropoasă. De altfel, cei doi partner s-au distrat pe cinste într-un local.

De altfel, celebrul cuplu a marcat o dublă aniversare la Instanbul. Cei doi au sărbătorit 6 ani de la nunta cochetă pe care au avut-o în 2016.

Exact așa cum ne este viața, așa ne sunt și aniversările! Dubla aniversare a căsătoriei noastre și a ta, iubitul meu!”,a scris vedeta pe contul ei de socializare.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au fost prezenți în Turcia la cel mai mare simpozion de chirurgie estetică. Medici din mai multe state ale lumii au luat parte la eveniment și au aflat numeroase noutăți ale domeniului.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.