Andreea Berecleanu este o femeie de succes. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din țară și este și o femeie împlinită în plan personal. Are doi copii de care este tare mândră și care îi oferă zi de zi motive de bucurie. De curând, vedeta a vorbit despre copiii ei și despre cum și-au petrecut aceștia revelionul.

Dacă Andreea Berecleanu a plecat alături de soțul său în Franța pentru a petrece clipe romantice de Anul Nou, copiii ei au rămas în România și s-au distrat alături de prietenii lor apropiați.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri despre copiii săi

Se pare că Andreea Berecleanu are foarte mare încredere în cei doi copii ai săi. Știe că sunt foarte responsabili și, chiar dacă sunt singuri acasă, aceștia își împart sarcinile pentru a face lucrurile mai ușoare pentru toată lumea.

În cadrul unei postări în mediul online, Andreea Berecleanu a vorbit despre relația care există între cei doi copii ai săi și despre cum reușesc să se înțeleagă în ciuda faptului că între ei este o diferență de 4 ani.

social media

„I-am lăsat acasă. Au făcut Revelionul cu prietenii lor, încep şcoala mâine, dar suntem într-o legătură permanentă, noi fiind plecaţi în Franţa. Sunt mari, se organizează singuri acasă, Eva îi găteşte, el spală vasele, le-am spus să fie “lună” atunci când ne întoarcem. Joacă Activity şi Dixit, se uită la filme, se întâlnesc cu prietenii lor apropiaţi şi petrec timp împreună.

Între Eva şi Petru e o diferenţă de 4 ani, acum însă parcă diferenţa aceasta începe să se micşoreze. Ea îl acceptă pe el în anturajul ei şi nici ea nu se plictiseşte în anturajul lui. În plus, aproape zilnic, îşi vizitează bunica şi străbunica. Voi, dragi părinţi ca şi noi, cum trăiţi adolescenţa copiilor voştri, mai ales când plecaţi în vacanţă fără ei?”, a precizat vedeta TV.