Andreea Berecleanu este una dintre cele mai iubite vedete din Romania. De cand a renuntat la pupitrul Observatorului aceasta petrece mult mai mult timp alaturi de familia ei. Acum, Eva, fiica prezentatoarei, are o surpriza pentru ea. Va fi Andreea bunică? Ce anunt a facut tanara despre primul copil? Sinceri sa fim, ni se pare destul de dificil sa ne-o imaginam pe fosta stirista in postura de bunica. Asta mai ales pentru ca inca pare extrem de tanara.

Asa mama, asa fiica. Eva Zaharescu pare copia fidela a mamei sale, Andreea Berecleanu. Cele doua sunt greu de deosebit, iar daca cineva le vede pe strada e posibil sa nu isi dea seama care e fiica si care e mama. Eva are numai 19 ani, dar este de o frumusete rapitoare. Aceasta a mostenit trasaturile mamei sale si intoarce priviri oriunde merge. Inalta, cu alura unui model, fiica fostei stiriste pare desprinsa de pe paginile unor reviste de moda. Mai ales in imaginile postate pe instagram.

Eva Zaharescu, mamica?

Andreea Berecleanu are numai motive de mandrie din cauza fiicei sale. Eva studiaza in strainatate, a Universitatea de Arte Creative din Londra. E plecata in Marea Britanie de mai bine de 2 ani jumate, iar fosta stirista i-a fost alaturi in tot acest timp. Tânara e hotarata sa isi croiasca un viitor frumos, in care sa fie cat mai independenta. De curand a oferit un interviu in care a vorbit despre planurile sale de viitor. Atunci, Eva a aruncat bomba despre copil.

„Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de artă, de ce îmi place mai mult.” , a delcarat Eva, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.