Andreea este șocată de cele mai recente cumpărături ale sale.

Andreea Bănică este una dintre vedetele care păstrează o legătură foarte strânsă cu fanii. De-a lungul timpului, aproape că nu a fost eveniment pe care să nu-l împărtășească cu fanii ei din online. Însă, de data asta, artista a fost mai mult revoltată decât îngrijorată de ceea ce a putut să găsească în câteva legume.

Nu mai este niciun secret faptul că Andreea Bănică are foarte mare grijă de silueta ei. Vedeta este foarte disciplinată atunci când vine vorba de calorii și este extrem de atentă la ceea ce consumă. Dieta ei se bazează foarte mult pe alimente proaspete, în special, legume. Și, de cele mai multe ori, preferă să le cumpere din piață.

Andreea Bănică a trăit mult timp cu impresia că legumele din piață nu sunt la fel de nocive ca cele din supermarket. Vedeta a fost mereu atentă de unde își cumpără hrana, mai ales că toate fructele și legumele sunt tratate cu pesticide. Așa că, fără a sta prea mult pe gânduri, a mers în piață.

Andreea Bănică nu știe de unde să își mai facă cumpărăturile

După ce a cumpărat câteva roșii și ridichii, Andreea Bănică le-a supus testului suprem. Artista are acasă un aparat care măsoară doza de nitrați din alimente. Nu mare i-a fost mirare când aparatul respectiv aproape că a fost dat peste cap de o singură ridichie.

„Eu leșin efectiv! Mai sunt și șchioapă, otrăvită nu mai zic! Doamne sfinte! Glumă, glumă, însă voi vedeți cum ne otrăvesc? Ce credeți? Am luat ridichile din piață”

Andreea Bănică trage un semnal de alarmă. Ce a găsit artista în legumele cumpărate din piață
Instagram

Aceluiași test a supus și roșiile. Surprinzător sau nu, rezultatul a fost unul bun. Andreea Bănică a rămas șocată, mai ales că nu se aștepta la asta din partea celor din piață. De obicei, se spune că acolo legumele sunt mai sănătoase, dar surprize există la orice pas.

„Un fruct bun, legumă, ce o fi. În testerul de nitrați este la legume. A trecut testul!”

Andreea Bănică trage un semnal de alarmă. Ce a găsit artista în legumele cumpărate din piață
Instagram
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.