Andreea Bănică a ales să spună adevărul cu privire la motivul pentru care aceasta a rupt legătura cu Alex Velea.

Se pare că artistul nu a fost mulțumit de faptul că Andreea Bănică a intervenit în căsnicia acestuia, în încercarea de a nu divorța de fosta lui soție.

„Alex Velea… am fost nașa lui, oarecum… Am fost nașa lui dar la un moment dat el n-a înțeles că nașele se implică! Hai să ne înțelegem, atunci când îți alegi nașii, trebuie să știi de ce îi alegi. Nașii ți-i alegi a fi niște oameni inteligenți, de la care poți să înveți niște lucruri, oameni cu familie, care țin cu familia!

Ei, îți dau un exemplu: la rândul nostru avem o pereche de nași. Inițial, se voia a avea alți nași cunoscuți, dar la care trebuia să stăm la ușă, să cerem voie să intrăm să ne vedem nașii. Eu mi-am dorit foarte mult niște nași apropiați de noi, cu care să vorbesc în fiecare zi, cu care să mă sfătuiesc în fiecare zi despre orice. Niște nași familiști de la care să avem ce să învățăm.

Alex l-am nășit cu mare drag împreună cu Lucian și eu am fost cea care a ținut foarte mult cu familia. Și atunci când i-am spus că trebuie să fie cu familia lui, cu prima soție și că trebuie să aibă grijă de familia lui, s-a supărat cred. Însă eu sunt un om care ține cu familia. Normal că acum, dacă ar fi, el fiind împreună cu Antonia, normal că aș ține cu familia pe care o are acum. I-aș spune: ”tu trebuie să ții cu familia ta, nu de viitoarea”… Corect? Eu așa văd lucrurile”