Andreea Bănică este o persoana asumata. Aceasta nu s-a ferit niciodata si a spus lucrurilor pe nume. Artista si Lucian, sotul ei, se iubesc inca de pe bancile scolii. Cei doi formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondena. Mai mult decat atat, actualul impresar a fost primul si singurul barbat din viata cantaretei. Cei doi doi au trecut impreuna prin tot felul de momente, dar acum au o familie frumoasa, alaturi de cei doi copii ai lor.

Reclamă

Invitata la emisiunea lui Măruță, Andreea Bănică a fost supusa unei provocari interesante in care a dat din casa secrete picante.  La rubrica “Spui tot sau îți va lua gura foc”, artista a trebuit sa raspunda la intrebari cat mai intime, in caz contrar fiind obligata sa manance un condiment foarte picant. Bineinteles ca intrebarile moderatorului nu au pus-o in dificultate pe artista. Raspunsurile ei au facut deliciul tuturor.

Chiar daca de cateva ori a evitat sa raspunda si a preferat sa ii ia gura foc, pana la urma, Andreea Bănică a dat din casa. Întrebata cu ce vedeta din showbiz l-ar lasa pe Lucian sa o insele, daca ar fi obligata, Andreea a spus numele Ginei Pistol. După aceasta intrebare s-a dezlăntuit nebunia. Măruță a plusat, iar intrebarea care a urmat nu a prins-o nepregatita pe indragita artista.

Reclamă

“Care este cel mai nebun loc în care te-ai iubit cu soțul tău?”

“Îți spun mai multe locuri dacă vrei, dar… În porumb! Da! Nu cu știuleții! E o diferență mare. (…).

“Băi, haide să vă dau un sfat prietenesc: eu zic să încercați, mai ales vara, când e cald. Te duci cu mașina prin stufărișul porumbului și acolo… Când n-ai unde, că ești tânăr… când ești tânăr ca la 20 de ani, nici griji, nici bani. Aveam o mașinuță, eram la început, e soțul meu, ce nu am voie? Și, o dată s-a mai întâmplat pe dig și a venit polițistul și mi-a băgat lanterna așa (n.r.: a arătat că i-a pus lumina în ochi). Zii mă, ce obraznic, ce obraznic! Nu, noi, noi eram bine!”, a povestit Andreea Bănică în cadrul emisiunii “La Măruță”.