Andreea Bănică este o mamă împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta a adus-o pe lume pe fiica sa, Sofia, în urmă cu 11 ani. A fost primul ei copil, dar și-a mai dorit încă unul. Așa că, acum trei ani, cântăreața a mai născut un băiețel, pe care l-a botezat Noah. Este foarte mândră de ei și speră că vor ajunge la fel de cunoscuți și de iubiți precum ea. Fiica ei deja începe să aibă fani, iar acesta este un motiv de bucurie pentru mama ei.

Andreea Bănică este o mamă model

În lurmă cu ceva timp, Andreea Bănică și Sofia au lansat un colaj de melodii foarte frumoase. Ele au mers să promoveze noul lor proiect în mai multe emisiuni. Fiica vedetei a dat dovadă că are o voce frumoasă și prin urmare are deja mulți admiratori care o ascultă și care îi dau mesaje de susținere.

Recent, Andreea Bănică a postat o imagine alături de ea, în dreptul căreia a scris și câteva cuvinte care le-au ajuns fanilor la inimă. În plus, ea a ținut să le mulțumescă urmăritorilor pentru toată susținerea lor din ultima vreme, care este foarte importantă pentru ele.

Asta nu este tot! Cântăreața a mai menționat că educația celor doi copii ai săi este, de fapt, cel mai important lucru pentru ea. Cuvintele de apreciere pe care le primesc ei sunt o răsplată pentru ea, ca mamă. Imaginea a stârnit un val de reacții pozitive din parte fanilor, care le urmăresc la fiecare pas. Putem spune că Andreea Bănică este o femeie foarte norocasă și că are tot ce și-ar putea dori de la viață. Este foarte talentată și nu duce lipsă de nimic din punct de vedere material. Este o eroină în adevăratul sens al cuvântului, iar fanii o apreciază la maximum pentru faptul că este o familistă convinsă.

Andreea Bănică, mândră de fiica ei: “Cea mai mare răsplată pe care o pot avea ca mamă”

 

„Sofia mea buna si blanda 🤍 Va multumim mult pentru mesajele din ultimele zile despre Sofia, ma bucur ca e un copil atat de apreciat. 🙏 Educatia copiilor mei e cel mai important lucru pentru mine si cuvintele de apreciere la adresa lor sunt cea mai mare rasplata pe care o pot avea ca mama. „, a scris ea pe Instagram.