Nici nu ai spune că are 44 de ani.

Andreea Bănică este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase și iubite vedete de la noi.

Cât de bine arată Andreea Bănică la 44 de ani

Cu o căsnicie și o familie de invidiat, celebra cântăreață este pe deplin împlinită. Cariera sa a fost una explozivă încă de la bun început, iar fanii i-au rămas fideli mulți ani. Pe lângă talent, frumusețea și silueta o recomandă. Andreea Bănică are un corp de invidiat, se menține mereu în formă și nu se teme să se pună în evidență pe rețelele de socializare.
De data aceasta vedeta a ales să posteze într-o ținută specială. Plecată în vacanță în Olbia, Sardegna frumoasa blondină s-a postat pe Instagram într-un sutien de culoare albă și o fustă lungă, mulată pe corp care îi pun în evidență trupul de invidiat.
Sursa: Instagram

Cum se menține cântăreața

Pentru că este o femeie frumoasă, multă vreme s-a speculat că Andreea Bănică a recurs la mâna doctorului estetician, însă, aceasta dădea un răspuns foarte bun în trecut cu privire la aceste zvonuri și le dezvăluia fanilor că nu are nicio operație.
„Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit. De ce, dacă cineva arată bine, trebuie să te gândești imediat că s-a operat? N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul.”, a dezvăluit cântăreața pentru Click!.
„Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații.”,  a mai explicat Andreea.
Totuși, vedeta a povestit că este clientă a clinicilor de înfrumusețare pentru că este important să aibă grijă de ea chiar și după ce a devenit mămică.
„Frecventez clinici de înfrumusețare, e normal să ai grijă de tine, chiar și după ce ai născut. Îmi fac tot felul de tratamente, rar, aș vrea să-mi fac mai des.”, a mai mărturisit Andreea Bănică.
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.