O femeie va trebui să aibă grijă de copiii Andreei Bănică

Recent, Andreea Bănică a anunțat că este în căutarea unei bone pentru copiii săi. Artista a dezvăluit și ce criterii ar trebui să îndeplinească femeia care se va alătura familiei.

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Ea este foarte apropiată de familia sa, dar programul încărcat din ultima perioadă îi cam dă bătăi de cap. Așadar, cântăreața a anunțat că are nevoie de o bonă. Totuși, Andreea dorește ca femeia care le va trece pragul casei să îndeplinească anumite criterii.

social media

Andreea Bănică are nevoie de o bonă care să aibă grijă de copiii ei

Andreea Bănică este foarte apropiată de familia sa. Însă, programul ei încărcat și-a spus cuvântul. Ea a anunțat recent, pe rețelele de socializare că are nevoie de o bonă. Artista dorește totuși, ca femeia care va avea grijă de copii să îndeplinească câteva condiții.

Astfel, ea a postat pe contul ei personal de Instagram că este în căutare de bonă, crezând că prietenii ei virtuali o vor ajuta în acest sens.

„Dragile mele! M-am gândit să scriu acest mesaj pentru a găsi o persoană serioasă, dornică să vină în familia noastră să aibă grijă de casă și copii în lipsa noastră. Căutăm pe cineva apt de muncă, fără probleme medicale, să îngrijească și casa, să gătească și să nu aibă obligații.

Ne dorim în același timp să iubească copiii, să iubească animalele (îl avem pe Nino), să iubească plantele și să ne dăruiască tot ce este mai frumos din experiența vieții ei pe termen lung. (…) Poate ne găsim pe cineva dornic să intre în familia noastră haioasă cu bune și rele”, este anunțul postat de Andreea Bănică pe contul de Instagram.

Așadar, femeia care se va alătura familiei cântăreței va trebui să iubească copiii, plantele și animalele. Mai mult decât atât, bona va primi chiar și locuință de serviciu. Artista își dorește ca femeia care va face parte din familia lor să nu aibă obligații și să își dorească o experiență pe termen lung.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.