Andreea Bănică reușește să rămână una dintre cele mai îndrăgite personalități din showbiz-ul românesc. Are o carieră în televiziune de mai bine de 20 de ani, însă fanii încă o urmăresc cu drag la fiecare apariție. Cântăreața are și o familie foarte frumoasă, iar fanii suspectează că ar fi însărcinată din nou.

Andreea Bănică este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Cariera muzicală a mers mereu foarte bine, iar publicul a iubit-o negreșit. Este căsătorită din anul 2008 cu Lucian Mitrea, alături de care are și o familie foarte frumoasă. Cei doi au împreună doi copii, iar urmăritorii din mediul online spun că artista l-ar aștepta deja pe al treilea.

Andreea Bănică este însărcinată?

Toate aceste zvonuri despre o posibilă sarcină s-au iscat după ce Andreea a postat o nouă fotografie pe contul său personal de Instagram. Cântăreața s-a pozat la piscină, purtând un costum de baie portocaliu superb și o pălărie care se potrivea perfect. Totuși, fanii au observat și altceva.

La cei 42 de ani ai săi, Andreea încă reușește să aibă un corp de invidiat. De-a lungul anilor a etalat mereu niște forme perfecte, iar cele două sarcini parcă n-au lăsat nici un semn asupra corpului său. Având aceste lucruri în vedere, urmăritorii ei au intrat la bănuieli în momentul în care au văzut că artista are puțină burtică.

Andreea Bănică, însărcinată pentru a treia oară? Fanii au luat-o la întrebări

Nu este clar dacă Andreea Bănică este sau nu însărcinată, însă publicul ei s-a entuziasmat deja. Până la urmă, există o posibilitate foarte mare ca artista să fi acumulat doar câteva kilograme în plus. Mulți au sărit însă deja să o felicite, chiar dacă nu este nimic confirmat până în acest moment.