Artista s-a făcut remarcată la un festival de muzică, deși nu a obținut primul loc.

Fără doar și poate, Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Blondina are o mare comunitate în mediul online și fani în toată țara care abia așteaptă să o vadă la concerte. Totuși, artista nu se aștepta la un așa succes în perioada în care a participat la Festivalul de la Mamaia. Deși nu a obținut premiul, Andreea Bănică s-a făcut remarcată. Mai apoi, îi este oferită șansa de a cânta alături de Julia Chelaru și Claudia Pătrășcanu. 

Costi Ioniță i-a propus Andreei Bănică să intre în trupă

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu „Denise Rifai”, Andreea Bănică a vorbit despre începuturile sale în muzică. La acel moment, doar visa la un așa succes. În 1998, artista a participat la Festivalul de la Mamaia, acolo unde nu câștiga premiul. Ulterior, i se propune să facă parte din trupa „Exotic”.

Andreea Bănică nici nu a stat pe gânduri, așa că a acceptat provocarea. Artista a mărturisit că atunci i se îndeplinise un mare vis, mai ales că ea își dorea să își urmeze pasiunea pentru muzică.

Aparițiile sale nu au fost lipsite de emoții. Artista a povestit că își dorea să apară pe scenă, dar împreună cu alte fete, pe vremea când a debutat în muzică.

@flory_floo #DI4RI #foryoupage #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

„Noi ne-am gândit atunci când am format această trupă și s-a întâmplat, în 1998, la Festivalul de la Mamaia, Costi Ioniță m-a văzut, am interpretat acolo, am participat la festival. Nu am obținut premiul, l-a obținut altcineva pe care într-adevăr îl admiram (…)

Costi mi-a propus să facem o trupă de fete și am zis „Da”. Eu mi-am dorit dintotdeauna să cânt cu cineva pe scenă, nu mi-am dorit să fiu singură. Poate de aici emoția și rușinea mea. Nu îmi doream să fiu singură, îmi doream să fiu înconjurată de fete, mai ales”, a povestit Andreea Bănică în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu „Denise Rifai”.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.